Angelica Lagergren

Att få energi från andra människor

Nu har jag försökt uppdatera bloggen i olika omgångar under några timmar, det är nåt strul med uppkopplingen. Jag får inte upp några nya bilder, så jag kör på en gammal bild från sommarens resa till Grekland. Fina minnen. En avkopplande resa där jag bara behövde bry mig om mig själv i en hel vecka. Idag har jag och Jessica spelat in Tvillingpodden med Fabian Bolin som gäst. Jag har bloggat om honom och hans projekt Waroncancer.com innan, men nu var han äntligen gäst i podden. Mer om det senare!

Hur som helst älskar jag när vi har gäster i podden. Det är fint med möten med människor som ger energi. Ni har väl inte missat avsnittet med Bachelor-Niclas som gäst? Lyssna här, avsnitt 159. Men åter till dagens gäst. Fabian är en sån person som ger energi, han känns genuint omtänksam och jag älskar hans projekt med Waroncancer.com. Att samla cancerpatienter och närstående på en och samma plattform för stöd, pepp och hjälp är så bra. Jag har ju tyvärr, som många andra, fått uppleva cancer på nära håll. Men som sagt, mer om Fabians medverkan i Tvillingpodden längre fram. IMG_6366

Efter podden med Fabian mötte vi upp Annika och åt lunch på Reload. Jag åt en acai bowl, jag får aldrig nog. Skulle kunna äta det flera gånger i veckan. Haha, jag kom precis på att jag åt samma sak till frukost i morse. Många bowls ska det bli under 2018. Jag, Jessica och Annika planerade in en inspelning av Tvillingpodden som vi ska göra i veckan, där Annika ska intervjua oss. Det ska bli spännande! På torsdag väntar även ett spännande heldagsmöte med SVT vilket känns pirrigt och lite nervöst.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Hej!
    Jag lyssnar på tvillingpodden och gillar bäst avsnitten där det är bara ni själva, utan gäster. Men om ni prompt vill ha gäster så kommer här mitt önskemål: h a m e d k v i n n o r. Det behöver inte alls vara fokus på förlossningar och graviditet, utan jag tycker helt enkelt att överlag (ja, faktiskt!) så är kvinnor bara SÅ mycket mer spännande att lyssna på. Jag har hittills blivit besviken på alla avsnitt där ni har haft män med, trots att det egentligen är spännande ämnen.

        1. Carin

          För det första, tack för en bra podd! Jag måste också instämma med föregående kommentarer, jag uppskattar absolut de avsnitt där det bara är ni två mest. Brukar inte lyssna på de avsnitt när ni har gäster.