Angelica Lagergren

Nu är det full fart som gäller!

Äntligen tillbaka till gamla rutiner och en vardag. Jag har längtat efter den här måndagen! Jag ska gå i KBT och vi ska spela in Tvillingpodden. Det fanns ingen tid att göra det i helgen när jag hade barnen, så den blir en dag sen den här veckan. Nästa vecka ska jag och Jessica på konferens och styra upp företaget och 2018. Nu är det full fart som gäller!

I morse när klockan ringde vid 06:30 sov båda barnen. Jag fick krypa nära Philip, som vi inne hos mig, och pussa honom på kinden och säga god morgon. Han skuttade upp och frågade var Alice var. Hon sov inne i sitt rum hela natten, vi gick in tillsammans till henne och väckte henne och sen var det full fart på båda två.

Jag tänkte mitt i påklädning av overall och halskragar att jag borde packat deras väska igår istället. Det ska jag bli bättre på, för min egen skull. Jag ska börja lägga fram kläder till barnen kvällen innan de ska till förskolan. Och när de ska till S ska inte väskan packas på morgonen utan kvällen innan. Det blir lätt stressigt när man ska leta upp gosedjur och paddor som ska med.

IMG_7712

 

Jag såg att Jessica hade skrivit en lista i bloggen om 6 anledningar att älska rutiner. Jag håller med om prick alla punkter på listan! Idag får jag förhoppningsvis en ny mobil, håll gärna en tumme eller två. Jag saknar min mobil men måste faktiskt erkänna att det varit lite skönt att vara utan… Jag har fått mer tid över till annat istället för att sitta med mobilen.

lagergren_stallet

Jag hittade den här gamla bilden på Alice och Hnokki i stallet. Igår red hon två omgångar på lilla Primör (som är en shettis). När hon skulle rida på Prins (som är en islandshäst) ville hon inte det. Nu har hon vant sig vid lilla Primör, han är en bättre storlek för henne. Det är så stor skillnad på hur hon sitter på honom nu jämfört med de första gångerna. Nu är hon helt avslappnad och liksom följer med i hans rörelser. Första gången var hon så spänd, såklart! Jag ser fram emot fler dagar i stallet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Det där tänker jag också på… att bli bättre på att förbereda inför föris dagen innan. Så mycket enklare än att springa runt i panik på morgonen för att hitta den där vanten eller gossedjuret som ska med.

  2. Sandra

    Vilken mysig start på en ny vecka ? Jag tycker sånt sätter ribban för resten av både dagen och veckan.

    Jag förbereder ALLT kvällen innan, kaffemaskinen, dukar frukostporslin, lägger fram bröd, hjälper de stora barnen att packa läxor och gympakläder, lägger fram ytterkläder osv. Jag är extremt morgontrött och att få i tre barn frukost, få på dom och mig kläder och lyckas få med allt till skola/förskola är fan en sport som förtjänar prisutdelning! Jag har lärt mig den hårda vägen kan man säga, när läraren ringt och meddelat att läxan fortfarande inte är inne eller när jag hämtat barnen i lånekläder en gång för mycket.
    Jag tycker du är grym som fixar och kommer ihåg allt ?

    1. Angelica Lagergren

      Haha åhh, hämtat barnen i lånekläder. <3 Du är grym! <3 Bra tips, ska börja göra så jag också. Det sparar ju faktiskt massa tid. Jag är så himla pigg på kvällarna och har massa energi, men på morgonen är jag seg och trött. Massa kramar till dig