Angelica Lagergren

Spelkväll, sovmorgon och stallet

I morse sov barnen extra länge vilket var skönt eftersom vi hade gäster som som över. Vi hade en mysig tacoskväll igår som avslutades med spel, film och päronglass. Så härligt! Jag hade plockat fram ett bubbel som tyvärr smakade skit, det måste ha blivit dåligt i skåpet. Efter en härlig långfrukost hoppade vi in i bilen och åkte till stallet. Både Alice och Philip red på lilla Primör. Eftersom jag fortfarande inte har någon mobil finns det inga bilder från stallet. Pappa var med också och vi grillade korv. En riktigt kall men härlig dag utomhus. Jag och min kusin bestämde att vi ska ha det här som söndagstradition när jag har barnen. Det ser jag fram emot! IMG_3390

Liten gosmunk.

Nu sitter vi hemma hos Jessica och barnen leker på Elsas rum. Jag ska smyga upp och kollar vad de pysslar med. När jag var uppe och kollade till sist satt de alla i Elsas säng och läste. Man vet att de har något hyss för sig när det blir tyst… Vi hörs ikväll när barnen somnat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    Hej!
    Troligtvis var vinet defekt. Om det är köpt på Systembolaget så kan du reklamera det och få pengarna tillbaka 🙂 Förutsatt att det inte var jättegammalt (flera år) och har stått typ ovanför kylskåpet 🙂

  2. Sara

    Har du skrivit ett inlägg på hur du ser på ? Kollar igenom dina inlägg men kan inte hitta något. Har för mig att du skrev att du skulle skriva ett inlägg om det.
    Bara nyfiken, Tycker själv det blivit mycket nu för dottern under julledigheten,

  3. Sara

    Har du skrivit ett inlägg på hur du ser på barnens sockerkonsumtion? Kollar igenom dina inlägg men kan inte hitta något. Har för mig att du skrev att du skulle skriva ett inlägg om det.
    Bara nyfiken, Tycker själv det blivit mycket nu för dottern under julledigheten,

  4. Johanna K

    Nu har jag letat överallt men lyckas inte hitta svaret nånstans så jag frågar här…
    Hur stor åldersskillnad är det på dina skatter?
    Är en rätt nybliven följare och har inte hängt med, men har en 4 månaders bebis hemma och vi funderar redan på ett syskon, vore kul och intressant att få höra din historia. Är det något du rekommenderar, har det gynnat er och barnen?

    Mvh

    1. Angelica Lagergren

      Hej! 🙂 Det är 13 och en halv månad mellan Alice och Philip 🙂 Kramar kan svara på dina frågor i ett inlägg!