Angelica Lagergren

4 riktigt drömmiga bilder från Pinterest

När jag letar inspiration går jag inPinterest och hittar alltid massa fina bilder där som jag sparar ner. Använder ni er av Pinterest? Igår när barnen hade somnat fastnade jag där och hittade de här fyra, drömmiga bilderna.

1422ab1eeb33cbb59016703232dd3b91

Tänk att vakna upp till den här utsikten. Jag skulle gärna se att det kom massa snö nu. Ja, det är tyngre att köra vagnen och ja, man måste klä på barnen ännu mer kläder (svettigt!) meeeen… Snö är så härligt tycker jag. Jag blir glad av snö!

9d73fa955a24a2327703ab1a3fc94ff7

Så fint med allt glitter! Jag vill ta likadana bilder med Alice och Philip.

47fd37e02f0f93bd0230ebfd999a240a

Perfekt hårfärg och perfekt längd. Ja, nu är jag sugen på att bli långhårig igen. Jag tycker att det är väldigt fint med sådär mörk botten och riktigt ljusa toppar.

ad56494408a681e0a7192f4db950a690

Någon gång i livet ska jag bo i ett hus med såhär stora fönster precis vid havet. När jag och Maria promenerade runt i Ålsten i Bromma på nyårsafton kände jag att jag ville jobba ännu hårdare. Tjäna mer pengar och kunna köpa ett sånt där stort hus med magisk utsikt. Det blev en morot för en ny framtidsplan. Jag och S hade en femårsplan som nu såklart är helt skrotad. Jag ska nu skapa mig en ny framtidsplan, antingen ensam eller tillsammans med någon.

Något som jag lärt mig den senaste tiden är att livet är under ständig förändring. Visst går det att planera och drömma, sträva mot ett mål. Men man kan aldrig räkna med att det blir som man har tänkt sig. Och även om det inte blir som man planerat kan det bli riktigt bra ändå. Jag tror dock att det är viktigt att tillåta sig själv att bli besviken när framtidsplaner inte blir av. Det är helt okej att bli ledsen och arg, men sen får man lyfta blicken igen och se det positiva med den nya framtiden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anne

    Problemet är väl ofta dock att för att kunna köpa ett hus med sådant läge, iallafall i sthlm-området så behöver man jobba så mkt att man ändå aldrig hinner vara hemma och njuta av utsikten. Satsa på sommarstuga vid havet?