Angelica Lagergren

Två vilda barn och en trött mamma

Jag håller tummarna för att jag inte håller på att bli sjuk. Men jag känner en sån enorm trötthet. Jag somnar så fort jag bara lägger mig i soffan. Jag satte på en film efter frukosten (Hitta Nemo) och så la vi oss under en filt alla tre. Den mysigaste stunden på länge. Jag somnade och när jag vaknade efter 20 minuter låg båda kvar, nära, nära. Älskade barn. De ger mig så mycket kärlek. Bild 2018-01-05 kl. 10.42 #4

Utan mobil (den blev stulen på nyårsafton och jag har inte lyckats lösa en ny) är det svårt att få till bilder till bloggen. Jag fotade i datorn istället och barnen tyckte att det var så kul. Bild 2018-01-05 kl. 10.42 #3

Vi har fortfarande pyjamas på oss fast klockan är efter 11. Bild 2018-01-05 kl. 10.41 #2

Philip ville visa sin ”Paw patrol”- tröja för er. Han fick den av sin mormor i julklapp. Jag älskar dagar som dessa. Bara vi tre, inga tider att passa. Jag skrev dock precis till Jessica och frågade om de vill med ut och spela fotboll i eftermiddag. Det ville de. Kul! Både Alice och Philip tycker att det är så roligt. Bild 2018-01-05 kl. 10.50

Jag skulle fota Philips halvätna päron men han ville också vara med på bild. Han har lärt sig klättra upp på min köksö (livsfavrligt!) och plockar ner frukt själv. Nu hittar jag halvätna frukter i soffan, på kuddar och i dockskåpet. Alice var alldeles upprörd över att hon inte fick någon frukt. Det får bli en sväng ner till affären och fylla på fruktskålen inför helgen. Jag pratade precis i telefon med en person som gav mig massa energi. Så mycket värme, energi och fina ord. Det behövs en trött och seg dag som denna. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Jag önskar att mina barn satt framför en film så man kunde vila ibland!! Hoppas ni får en mysig helg..

    Hanna, varför skulle man inte kunna prata i telefonen? Gå på toaletten då? Laga mat? Starta tvätt o diskmaskin i annat rum?

  2. Elina

    Seriöst Hanna. Du har inga egna barn?
    Jag är rätt säker på att Angelica gör sitt bästa och är en bra mamma.
    Jag lovar dig att barnen far inte illa av att man pratar i telefon en stund eller slumrar till på soffan en stund, snarare tvärtom. Man får ny energi till barnen av en microvila.

  3. Hannah

    Men Hanna slappna av! Njut av din namnsdag istället för att attackera Angelica! Om hon sover med barnen tätt intill så lär hon märka onde plötsligt flyttar på sig. Hon gör sitt bästa och det hoppas jag attt du också gör (om du nu ens har egna barn).

    Men angelica – pratar i tlf? – har du hemtelefon? Som i gamla goda tiden? 🙂

    Hoppas tröttheten försvinner! Kram

  4. Hanna

    Varför sitter du och pratar i telefon när barnen är vakna? Och varför lägger du dig på soffan och sover.. Båda sakerna känns rätt oansvariga speciellt när du skriver att Philip klättrar upp på köksön.. Vad sägs som att istället vara med barnen och lära dom att det inte är okej att klättra på möbler?

    1. Angelica Lagergren

      Haha förlåt, men jag gör mitt bästa för att vara en bra mamma. Precis som säkert också gör, om du nu är en mamma. 🙂

      1. Hanna

        Fast för någon vecka sen somnade du med Philip medan Alice var vaken. Hon väckte dig med en leksak i ansiktet för att hon förmodligen var hungrig. Tänk på vad som kunnat hända.. Spisen, klättra, öppna dörren och gå ut.. Varför gör du om dessa sovstunder?

        1. Malena

          Hanna: Varför känner du ett behoc av att hoppa på en annan mamma med en onödig kommentsr. Alla normalfungerande föräldrar är medvetna om sakerna du skriver om. Är du perfekt? Jag tycker att Angelica verkar vara en fin vanlig mamma som tar hand om sina barn på ett bra sätt. De flesta människor hackar inte på andra människor utan är uppmuntande och ser det goda i andra. Försök du också!

    2. L

      Vilken onödig kommentar!! Har man inget snällt att säga/skriva så ska man vara tyst- det lär i alla fall mina barn.

    3. Johanna

      Håller med föregående talare.. har man inget vettigt att säga så håll tyst. Herregud människa! Vem har liksom inte dåsat till på golvet, scrollat instagram eller pratat telefon bredvid kidsen när de lekt? Alla vettiga människor med ett sömnbehov och en smartphone skulle jag väl vilja säga – hahhaha! Angelica, du gör ett kanonjobb att hålla ihop familj och jobb! Kör på!

    4. E

      Tråkigt att dina föräldrar inte lärde dig att bete sig Hanna.
      Jag somnar ofta med min dotter i soffan! Märker ju om hon skulle springa iväg. Alla föräldrar vet nog hur lätt man sover när man har barnen nära, vid minsta knack så vaknar man!

      1. Angelica Lagergren

        Jag sov som en stock i tre timmar! När jag vaknade hade barnen gjort en tre-rätters middag till mig. Flamberad ost till dessert! Ljuvligt! Finhackat grönsaker och strimlat kött. hehe. Kramar

    5. Cecilia

      Aj aj aj. Jag sov på golvet när barnen lekte, när jag vaknade hade de lagt massa saker i toan. Men faaaan vad skönt jag sov! Lägg av tråkhanna!

    6. Elina

      Seriöst Hanna. Du har inga egna barn?
      Jag är rätt säker på att Angelica gör sitt bästa och är en bra mamma.
      Jag lovar dig att barnen far inte illa av att man pratar i telefon en stund eller slumrar till på soffan en stund, snarare tvärtom. Man får ny energi till barnen av en microvila.

    7. Johanna

      Kan man inte prata i telefon när ens barn är vakna??? ? det var det sjukaste jag har hört! Vad vill du säga med en sån kommentar? Lägg ner…