Angelica Lagergren

Jag hade noll bollkänsla som barn

När jag var yngre testade jag på det mesta i sportväg. Ridning, fäktning, handboll, basket, dans, cheerleading, gymnastik… Ja, väldigt många olika grejer. Något jag aldrig gick på däremot var fotboll. Varför vet jag inte, det lockade liksom aldrig. Basket var jag så dålig på, jag var livrädd för bollen. Jag tyckte att det gjorde ont i både hände och bröst när någon passade. Och jag har verkligen noll bollkänsla.

Jag hade inte bollkänsla som barn och jag har det inte nu. Därför är det riktigt kul att se att både Alice och Philip är riktigt grymma på fotboll. De tar verkligen för sig. De springer, passar, skjuter och kastar sig i mål. Jag vet inte var Alice fått det ifrån, att man ska kasta sig raklång… Men när vi andra inte gjorde det blev hon sur. Undra om hon sett fotboll på tv? IMG_1579

Alice hade en ny klänning på sig under sin overall, en klänning med huva som hon fick av Acko i julklapp. Hon älskar att ha huva på sig och vägrade byta ut den mot en mössa. Hon såg riktigt cool ut där hon sprang omkring.

IMG_1590

Jag fick stå i mål när barnen sköt.

IMG_1601

Jag och Jessica i likadana kläder, haha. Gulligt och lite töntigt. Det var hur som helst inte planerat. Nu kollar jag på Snabba Cash och äter smågodis. Det här med sockerfritt januari som jag hade bestämt mig för… nej, det blir nya tag på… måndag. Klassiker!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Hej Angelica!
    Vet att du skrivit en del om Mer, drickan alltså 🙂 och då även om en hållare i plast man kan sätta den i så små händer inte kan klämma ut allt ur förpackningen. Men vart hittar man dessa hållare? Skulle verkligen behöva en ?

    1. Angelica Lagergren

      Hej bästa! Ja, de är superbra! De ska finnas i mataffären där MER säljs. Men låt mig dubbelkolla detta 🙂 Kram