Angelica Lagergren

Hur många timmar per natt sover du?

Jag skulle säga att jag snittar på 5-6 timmar per natt och det är nog alldeles för lite. Jag har tänkt att kroppen har ställt in sig på mindre sömn när jag fick barn. Att den liksom klarar av det. Men klarar av och vad som är bra är ju inte riktigt samma sak. Jag går och lägger mig för sent på kvällarna. När jag har barnen men även när jag är ensam hemma. Igår somnade jag vid 01 ungefär och vaknade nu, för en halvtimme sen. Jag tror verkligen att jag behöver mer sömn än de där 5-6 ynka timmarna. Hur många timmar per natt sover ni? Om ni själva får bestämma? Jag får ha som mål 2018 att gå och lägga mig en timme tidigare än jag brukar. Nu kommer jag sällan i säng innan 00 och då somnar jag ju inte heller direkt.

IMG_9661

På bilden ser man mitt hjärta på handleden som jag tagit bort med laser. Det blev ju inte riktigt som det var tänkt. Nu ser man den väldigt tydligt, fast vit istället för svart. Men jag är så himla nöjd, jag tycker att hjärtat är fint.

PB250107

Julen är bortstädad sen länge men jag har alla lådor och påsar kvar här nere i vardagsrummet. Planen idag är att få upp de på vinden (inte helt lätt att göra ensam), dammsuga, bädda rent och åka och storhandla. Vid 14 kommer barnen och längtan är helt enorm!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej. Lyssnade på avsnitt 160 nu och där säger du flera gånger att du saknar att ha en familj, att du gillade att vara fru/ ha en man och vara en familj osv osv. MEN, Du HAR ju en familj. Du och barnen är ju en familj!:) ser du inte er 3 som familj,måste du ha en man för att få familjekänslan? Bara en tanke jag fick . Massa kramar!

  2. Linda

    8 till 9 timmar är perfekt för mig. Ibland blir det melatonin tablett för att somna. Finns på apoteket här i USA. Det är värt att testa om du har svårt att somna.

  3. Amanda

    Drömmen är 8-9 timmar. Jag får panik om jag inte sover kl 22. Hehe men jag är knäpp på den fronten, sen jag fick barn har det blivit sjukt viktigt för mig att få sova. Man vet liksom att mellan 06-07.30 är det bara att gå upp, det finns inte att ligga kvar

  4. Maria

    Jag behöver lätt 8-9 nästan 10 timmar. Min sömn påverkas av hur jag mår och vad som händer i mitt liv. När jag är orolig går jag på högvarv och sover ingenting. När jag är sjuk sover jag kanske 14-16 timmar i sträck. Sen lider jag av insomnia och sover i perioder ingenting. Men optimalt 8-9 timmar. 6 timmar ska dock räcka för vuxna om jag inte minns fel men inte under 6 timmar. Min sambo sover nästan aldrig mer än 6 timmar men då sover han väldigt djupt.

  5. Dani

    Aldelles för lite, lägger sonen vid 20, innan jag plockar undan och har lite egentid framför datorn så lägger jag mig vid 22. pojken vaknar vid 4:30-5:30 men en vällin o mys så kan vi ligga kvar till 7 ibland små sover vi till 8. senaste 2 nätterna har varit mycket gnäll, men hoppas de e fullmånen som spökar.

  6. Rebecka

    Då jag vet att sonen ALLTID vaknar vid 6 så lägger jag mig kl 22. Ändå känner jag mig överkörd varje morgon..,
    Tror jag behöver 8 timmar men han är inne i nån period av att vara vaken flera timmar varje natt ? hoppas den går över FORT!

  7. Cassandra

    Snittar 6 h men har sömnmål på 7 h (via min Fitbit). Bäst är 8 h men det känns svårt med småbarn. Men 7 h skulle jag lätt klara om jag bara kunde komma i säng till 22. Nu blir det ofta sova vid 23.

  8. Sandra

    Snittar också på 5-6 timmar, har gjort det sen jag fick barn för drygt tre år sen. Skulle helst sova runt 9 timmar för att må bra så det har varit rätt tuffa år. Jag är ensamstående på 100% (pappan ångrade sig) så det blir aldrig nån sovmorgon heller haha. men nån gång tar det sig väl tänker jag. Men jag är inte nån trevlig människa längre.

  9. Linda

    Hur många gånger behövde du lasra? Har oxå en liten tatuering som skulle göra sig bättre i vitt?? Vad kostar det på ett ungefär?
    Sömnen.. jag brukar väl lägga mig runt 23, sonen vaknar oftast runt 01.. känns oftast som jag ligger å väntar på det å sen somnar jag å sover till 08.30..

    1. Angelica Lagergren

      Jag lasrade i en evighet :S Alltså kanske 10 gånger? Kanske fler! Det kostar massa pengar men jag var med i ett reportage i en tidning. Men säg 8-10.000 kr. Kram

        1. Angelica Lagergren

          Haha mmm. Men det går säkert hitta billigare ställen också. Och min måste suttit extremt djupt!

  10. Nathalie

    Somnar jag inte vid 22 är jag helt död dagen efter, snittar på ca 8h sömn med uppvak för 3-åringen som ofta vaknar. Är förvisso preggo nu och har mer sömnbehov men det va samma innan också.