Morgonmys med de bästa jag vet – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Morgonmys med de bästa jag vet

Äntligen är barnen hos mig igen. Vi kör inte samma 2-2-3-schema nu under julen, så det blir lite hattigt och rörigt. Barnen kom igår och är hos mig till i morgon efter frukost. Sen är de tillbaka hos mig igen på onsdag nästa vecka och stannar till måndag morgon. S ska resa bort, så jag får extra många dagar = lycka och lyx!

IMG_1007

Idag blev det smörgåsar och yoghurt till frukost. Hästen som ligger där har nu badat i yoghurt… Egentligen har jag en regel att inga leksaker ska vara med på bordet när vi äter, men idag ruckade jag lite på regeln.

IMG_1015

Lite yoghurt på mulen har ingen dött av vad jag vet.

IMG_1011

Min lilla skrutt. Han har fått så långt hår igen. Det känns inte som det var så länge sen jag klippte honom, men det var det. Här hade Jessica klippt honom. Och här var han så liten och jag hade klippt håret vid öronen. 

IMG_1012

Jag har skrivit inköpslista. När solen gått upp ska vi ta en promenad ner till affären och handla. Ikväll blir det tacopizza till middag. Efter Philips vila ska vi åka till Täby och träffa Annika och Frans. Det blir nog en sväng inne på Täbykatten som barnen älskar och ikväll blir det fredagsmys här hemma. Jag ÄLSKAR när barnen är hemma. Dagarna utan barnen har gått otroligt långsamt den här veckan.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.