Angelica Lagergren

Julen går ut på att…

Igår innan barnen somnade berättade jag att tomten förmodligen skulle komma inatt när vi sov och lämna julklappar. Det var två riktigt pirriga och förväntansfulla barn som gick nerför trappan imorse. Jag är så glad att jag lyckades fånga Alices min på bild. Handen för munnen. Så söt. Jag vet att jag är en känslomänniska men att jag känner såhär stark kärlek för de här två trodde jag inte var möjligt. Jag älskar barnen mer än någonsin. De är verkligen min prio ett i livet. Så länge de mår bra mår jag bra. Jag vill bara att de ska få vara lyckliga.

IMG_0532

Mitt mål den här julen är inte att de ska få tusen julklappar och dyra presenter. Mitt mål är att få barnen att känna det där pirret. Den där förväntan. Mötet med tomten. Timmarna med familjen och massa, massa kärlek. Jag har medvetet köpt saker som man pysslar med tillsammans, just för att jag vill att vi ska vara tillsammans. Jag köpte slajm som de fick i julstrumpan och den gjorde minst sagt succé. Vi har suttit och gömt olika leksaker och gubbar i slajmet. Nu har vi öppnat en till julklapp, massa lera.

IMG_0535

Det är S mamma som stickat julstrumporna med barnens namn på. Jag fick låna de, till nästa år får jag nog köpa egna till barnen.

IMG_0545

Hunden fick bada!

IMG_0548

Så gulliga i sina nattlinnen med Frostmotiv.

IMG_0553

De fick nya vattenflaskor också.

IMG_0538

Jag lyckades fånga den magiska himlen på bild när solen gick upp denna julaftonsmorgon.

IMG_0558

Vi ska spara några julklappar till julfirandet hos Jessica, Ibbe och Elsa.

IMG_0517

Igår fick jag den bästa julklappen, ett bud med en blombukett. Blommorna var magiska men lappen som kom till betyder allt. Total lycka! <3 God jul till er älskade bloggläsare! Vi får se om jag hinner kika in här ikväll när barnen har somnat. Nu ska jag njuta av att få fira den här dagen tillsammans med mina älskade barn. Vi ska hoppa ner i badkaret nu för det årliga julbadet. En gång om året måste man bli riktigt ren, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.