Angelica Lagergren

Världens godaste förrätt – enkel och snabb

Igår åt vi middag hos Maria och vi startade med löjromschips. Det är så enkelt och så gott! Du tar chips (vanliga potatischips) lägger på finhackad lök, dill, smetana och löjrom. Pressa även lite citron på! Perfekt förrätt som går åt i ett naffs. 7940BD3F-9DFC-453A-B9B7-A54B3371DC70

57BEC176-E470-4C01-A4E0-C388A78F5520

Recept på vårrullarna kommer. Ska fråga Annika! 3EBEFD29-7551-453E-A30E-0109867BE416

5CC8E755-46AE-4F18-B586-B6AF5DA3F0A7

EAF99617-29CE-4BDF-BDDA-F9646C5FA294

Maria fick inte vara med bild. Nu ska vi äta frukost. En vecka och en dag kvar till julafton hörni. Är ni klara med alla julklappar?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin w

    Jag gjorde löjromschipsen förra veckan för första gången, efter att du lagt ut i bloggen om att du var sugen på de. Jag fick då akut gravidcravings på det och gjorde ett litet fat flera kvällar i rad. Så otroligt gott!! Det är nåt med sältan från löjrommen ihop med det andra ? jag köpte dock lantchips, lite grövre så de inte blir sladdriga ?