Angelica Lagergren

Osminkad och lite bakis

Igår var jag på middag hemma hos en kompis. Han hade gjort en supergod soppa som vi åt. Jag skrev ner receptet på den. Jag ska testa att göra den hemma, sen kan jag dela med mig av receptet till er. Vi drack massa rödvin, mitt favoritvin från Valpolicella Ripasso (tips! Så himla gott) så idag är jag tyvärr aningens bakis. Jag sitter här på kontoret och dricker cola zero och lyssnar på kärlekslåtar. Jessica är bra på det där med spellistor i Spotify. Just nu lyssnar vi på vinnaråten i Idol, den är så bra! Jessica känner en av personerna som skrev den låten. Den är grym tycker jag!

IMG_3536

Bästa vinet! FullSizeRender 2Nu ska vi beställa nya mobiler. Min och Jessicas sjunger på sista refrängen och det är dags att uppdatera oss. Jag ser fram emot att kunna ta nya porträttbilder med nya iphone8.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Tänk på att det endast är plus mobilerna som har två kameror som då kan ta porträttbilder! Beställer du en vanlig iPhone 8 så finns inte poträtt funktionen (vad jag har förstått i alla fall) jag har precis skaffat iPhone 8plus and I looove it!!
    kramar ?