Angelica Lagergren

När man bara vill säga allt

Jag har bloggat sen 2012, här kan ni läsa det allra första inlägget. (Skämskudde på det) Jag och S startade bloggen som en gemensam blogg om bröllopsplanering. Vi skulle skriva om vår väg till bröllopet. Vem planerade vad? Hur kände han och hur kände jag? Efter bröllopet blev jag snabbt gravid och då blev det en blogg om det istället. Och sen föräldraskap.

11910341_432379696962331_699929369_n

Här var jag gravid med Philip, här kan du läsa om vecka 39. 

Jag fick en fråga (som jag svarade på i frågestunden del 3) om jag tror att bloggen påverkade vårt äktenskap. Och ja, det tror jag att den gjorde. Jag har bestämt mig för att inte skriva så mycket om nya relationer här i bloggen. För tyvärr märkte jag att så fort jag gav lite här om min senaste relation blev det problem. Och så vill jag inte ha det.

FullSizeRender

Det är svårt när jag vill ge er allt. Eller i alla fall mycket. Jag är en öppen person som gärna delar med mig mycket av mitt liv. Bra som dåligt. Toppar som dalar. Jag vet att ni är många som känner styrka av att gå in och läsa inlägg där ni kan känna igen er.

Jag fick en fråga (eller många, ni var många som brydde er om mig igår. Tack!) om hur det kändes att S lagt ut en kärleksförklaring till sin nya tjej på instagram. Och jag önskar att jag kunde skriva till er hur det känns. Men jag vill inte det. Jag vill hålla det för mig själv. Jag vill inte skriva saker här jag kanske ångrar längre fram, så därför är jag hellre tyst. Rätt eller fel, det vet jag inte. Men för mig känns det bäst just nu. Här var dagen jag stängde boken och valde att acceptera det nya livet. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mie

    Fikk ikke sett kommentaren til S, Men syntes det er råttent (om man kan si det på svensk?) gjort! Syntes frem til nå at dere begge egentlig har håndtert en sår sak, på en god måte, uten å såre hverandre for mye. Men å dele noe sånn som han er gjort er rett og slett dårlig karakter, og sier mer om han enn deg. Fortsett å bli sterkere! Jobber selv med en fødselsdepresjon, og tror at de tøffeste menneskene er de som tørr å se seg selv i speilet og jobbe med seg selv, først å fremst. Personer som ikke ser sine egne feil, og heller bytter personer som ikke er less på dom änn, er ikke verdt en skit! Du er best!

  2. Emmson

    Även fast man såklart är nyfiken och vill veta din åsikt, så all respekt och heder till dig som visar denna respekt mot S, era barn och dig själv. Ditt agerande i relation till hans utlägg på instagram visar för alla att du är den större människan i sammanhanget. Du är bäst, omtänksam, rolig och fantastisk. Och vi alla som läser, lyssnar och får privilegiet att i viss mån ta del av ditt liv har din rygg. Glöm inte det<3

  3. Malin

    Hej, jag tänkte mycket på dig när jag såg vad S lade ut. Tänkte att om jag var du hade jag mått skit. Men keep up och skit i honom. Du har redan fått det bästa av honom, Alice och Philip. Resten av skiten får någon annan hantera nu.

  4. Johanna

    Väldigt klokt att lämna det privata utanför bloggen. Det är ju inte värt det på långa vägar när det förstör. Sociala medier i all ära men ibland är de inte bara positivt och jag förstår att de kan sätta en stor negativ press på ett förhållande och påverka det på ett negativt sätt. Du är klok och modig som tänker tillbaka vad som gick fel och hur du vill göra framöver. Heja dig och tack för en fin blogg ❤️

  5. Anonym

    Vad skönt att du bestämt dig och kör på det! det tror jag är det bästa.

    Jag har en konstig fråga… försökte leta lite i sitt arkiv för gravidbilder… men det var svårt!
    Hade vart kul om du (även Jessica också aå klart) kunde lägga ut veckobilder i ett inlägg o liksom jämföra från barn ett till barn två.
    Vet inte alls om du förstår o förstår om det blir mycket jobb ?