Angelica Lagergren

3 saker jag tänker på just nu

1. Det är snart jul!
Jag har inte fått så mycket julkänsla än trots två pepparkaksbak, julkalender och massa snö. Jag antar att det är för att det är lite rörigt just nu. Jag ser så mycket fram emot en lugn och skön jul. Vi ska vara hemma hos Jessica på julafton och barnen är hos mig. Sån lycka! Såhär såg julen ut förra året, 2016. Då var vi hemma hos min pappa. För mig är det viktigaste att jag får fira jul med mina småsyskon och Jessica. Självklart mina barn, men så vet jag ju att jag inte kommer att få ha det varje år. Jag är tacksam över att jag inte behöver vara utan barnen min första jul som skild.

Jag skrev en humorlista om jul med barnen, dröm vs verklighet. Läs den här! 

IMG_1029

Claes, jag, Jessica och Caroline. Min familj, mina älskade syskon. 

2. Att få lämna 2017 bakom sig  
Jag ska lämna 2017 bakom mig och ser så mycket fram emot 2018. Jag är övertygad om att det året kommer att bli bättre på så många plan. Nu har det gått ett halvår sen vi skickade in våra skilsmässopapper och det pratas om att man måste igenom ett ”sorgeår”. När någon dör eller när livet förändras såhär mycket måste man ta sig igenom alla födelsedagar, högtider och årstider.

Jag ska fira nyårsafton med min bästa kompis Maria och några kompisar till henne. Vi ska på en stor middag på Rose. Det ser jag fram emot! Förra året var vi hemma hos Annika, Fredrik och Frans, då såg vi ut såhär. Ska ni avge några nyåslöften? Det ska jag. Det kommer såklart i ett inlägg längre fram. När 2013 blev 2014 (jag var gravid i hemlighet!) hade vi en fest hemma med tema Gatsby. Riktigt kul! Och när 2015 blev 2016 gick Ibbe loss och eldade på berget. Vi hade en härlig middag hemma hos Jessica och Ibbe. Mysigt! Jag såg väldigt annorlunda på nyårsafton när vi lämnade 2014 bakom oss, bilder från den kvällen kan du se här. 

IMG_0886

Jag skrev en lista om ”8 nyårslöften ingen håller”, den kan du läsa här. 

3. Sälja av saker 
Jag håller på och rensar och fixar här hemma när jag inte har barnen. Jag ska bland annat sälja min vinterjacka från Parajumper (storlek S) och mina Primeboots. Jag kan länka till blocket-annonsen här sen när den ligger uppe. Är du intresserad av att köpa jackan är det bara maila mig på [email protected]. Jag tänkte mig 5000 kr för den, men är såklart öppen för förhandling vid snabb affär.

P1010246

Edit: Här finns grejerna jag säljer. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ylva

    Jag har också haft ett riktigt skitår 2017 med skilsmässa, förlossningsdepression, autoimmun sjukdom, vattenskada och svårt att sälja lägenheten. Vi kanske kan ha ett gemensamt ”Fuck off 2017” här på bloggen? ? Jag har alltid blandade känslor inför nyår men nu när jag bara vill lägga året bakom mig längtar jag faktiskt. Jag kommer tillbringa några dagar själv på Gran Canaria och sörja. Sen ska jag vara redo att ta mig an ett bättre 2018!

    1. Julia

      Men hur scary fråga! Låt Angelica & Stefan sköta sitt privatliv själva. Det mår de bäst av, framför allt barnen!

      Ledsen men jag blir så trött. Vad har vi läsare med det att göra?! Det rör endast Angelica & Stefan. Endast!

      1. Anna

        Vänta va? Angelica har ju delat med sig av sitt privatliv både här och i podd så att man undrar ör väl knappast ”scary”?

  2. Fanny

    Får jag fråga en fråga bara? Hoppas du inte tar illa upp, men hur kommer det sig att du har fått ha barnen på båda deras födelsedag och julafton? Känns inte så rättvist fördelat?..

    1. Emelie

      Kan folk sluta skriva otrevliga frågor och ursäkta sig med att ”hoppas du inte tar illa upp”!?? Bara lägg ned, de delar upp det som det passar dem och jag är övertygad om att det är helt onödig information för dig hur det ligger till och jag är övertygad om att din fråga är ställd för att Angelica ska ta illa upp.

      1. Fanny

        Wow va otrevlig! Jag va genuint intresserad av hur man lägger upp det! Shit va otrevliga människor de e här i kommentarerna…

  3. Anonym

    Åh ja jul!! Jag längtar!
    När Du var gravid med Alice. Syntes det tidigt? Vad hade du för kläder i början för att dölja det men för att inte se ut som ett tält? 😉

    1. Angelica Lagergren

      Jag tyckte att magen syntes tidigt, men det gjorde den inte haha. Skjortor är bra tycker jag 🙂 Och blusar! Kram

  4. Emmelie

    Klänningen du hade på julafton förra året står högt på min wishlist just nu! Vart hittade du den? Förstår såklart att den inte finns nu men kanske något liknande 😉

  5. Hanna

    Måste bara säga att man blir så taggad på fyra barn när man ser den bilden på dig och dina fina syskon! Har dock bara ett barn en sålänge så man hinner kanske ändra sig, hehe. Härligt att du ska få ha barnen på julafton iallafall! Hoppas du får lite mer julfeeling innan den 24:e! Kram och god jul!

  6. Maria

    Jag vill verkligen också lägga 2017 bakom mig. har varit i särklass det värsta året i mitt 24 åriga liv. Min morfar blev sjuk, min mormor fick cancer. Jag har aldrig mått så dåligt i mitt liv, haft så mycket motgångar som jag haft detta år. Min sambo och jag har haft det riktigt tufft mest pga av allt runt omkring. Vi ser båda fram emot att bara säga fuck off till 2017 och gå in på 2018 på ett bättre sett. Startar med Thailand andra veckan i januari i 2 veckor tillsammans. Ser fram emot 2018 och hoppas att det blir ett trevligare år. Hoppas det för dig med! 🙂