Angelica Lagergren

Vinn mat för 1000 kr hos Mathem.se

I samarbete med Mathem.se Lucka #9 Angelica

 

Jag är med i Julklappsjakten hos Loppi.se och Vimedbarn.se och idag kan du tävla om ett presentkort värde 1000 kr hos Mathem.se. Allt du behöver göra för att tävla är att skriva en motivering till varför just du ska vinna. Stort lycka till! Tävlingen pågår till imorgon kl 09 den 10:e december.

mathemlagergren

Jag beställer ofta mat från Mathem.se som är Sveriges största matbutik på nätet. Jag tycker att det är väldigt smidigt att få leverans hem till dörren. Det är skönt att shoppa hemma från soffan, speciellt när man har två små barn som gärna är överallt i mataffären.

Vinnaren av 1000kr hos Mathem är Jessica Paulson!

”Hej fina Angelica! Jag skulle gärna vilja vinna då vi har det väldigt tufft ekonomiskt just nu. Jag och min sambo har en dotter som fyller 2 år i februari och jag är gravid igen i vecka 18. Jag är en ”hemmamamma” utan dagar kvar av föräldrapenning och för två månader sedan så var min man med om en bilolycka som har kostat oss massor, bla sjukhusvistelse, mediciner, lagning av bil och han har varit sjukskriven sedan dess. Till råga på allt strular försäkringskassan och han har inte fått någon ersättning ÄN! Vilket gör att man blir orolig för hur man ska klara månaden ut ? Att vinna skulle göra mig så glad och lättad i hjärtat ♡”

Hoppas att ni får en härlig jul trots allt ♡

 

I samarbete med Mathem.se 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Åh, hade varit så behövligt nu i min tuffa vardag. Med en sjukskriven sambo blir det jag som får dra det stora lasset med storhandling och laga mat mm. Detta hade verkligen underlättat ????

  2. Fanny

    Som student lever man aldrig i överflöd. Att köpa böcker för dyra pengar, hyra som ska betalas m.m så hade det varit välbehövligt med en extra slant att kunna handla mat för. Mat är otroligt viktigt, men kan ju tyvärr inte prioriteras lika högt som mycket annat som student.

  3. Caroline

    Jag vill vinna för att kunna ge fler barnfamiljer matkassar. Jag vet själv hur det var att samla pantflaskor och äta röstbröd i en vecka. Idag har jag själv råd att äta mat och vissa familjer har inte möjlighet att prioritera det så jag vill kunna prioritera det åt dom.

  4. Johanna

    Åh va fint, om än sent ute som vanligt hakar jag på! Det hade varit jättekul att prova på mathem.se! Är ensam med mina tre barn i jul så det hade verkligen varit ett roligt pris att vinna! ?❤️??

  5. Christina

    Åh, vilken kanontävling! Jag skulle så gärna vilja vinna detta, inte till mig själv utan till min bror och hans familj då jag vet att de har de kämpigt båda ekonomiskt och tidsmässigt, det känns som att det här hade underlättat en del för dem.
    Hoppas att du har en toppenhelg!

  6. Ida

    Skulle verkligen vilja vinna detta, har varit mammaledig nästan 3 år och gick tillbaka till arbete nu i början av december, kommer vara en riktig tajt december månad för våran familj då vi har en bonus son som vi försöker pussla och få hit till Stockholm från Göteborg, bara det kostar en massvis med pengar för flygresa. Skulle bli så glad av att vinna detta <3 tack för fantastisk blogg o podd! Ni e så bra!

  7. Linn

    God mat sätter guldkant och gör livet extra gött,
    som nyfärdig sjuksköterska är jag helt slut och behöver god mat och ett glas rött.
    Men på fjärde våningen utan hiss blir handlingen inte lätt,
    det hade vart underbart att få maten hem så man orkar laga en smarrig rätt!
    Sen har man energin kvar så man orkar fortsätta knega,
    jag kommer ju vara en riktig super-kollega!
    Ta hand om de sjuka måste ju någon även på julen göra,
    Med hjälp av mathem lova jag att extra god vård genomföra!

  8. Linda

    Jag har precis tipsat min bror att börja handla på mathem…..då jag själv handlar där ifrån och är super nöjd. Så vad skulle inte vara bättre än att ge honom det i julklapp som en start på något som underlättar i vardagen och gör att man får mer tid till annat.

  9. Caroline Torbjörnsen valberg

    Vill ge nära och kära mat som behöver det då de har nog att tänka på sjukdom och ekonomiska begränsningar!

  10. Linnea

    Vi håller på att bygga hus och då är det ont om både tid och pengar, ett presentkort på Mathem vore helt perfekt för oss nu.

  11. Jolina Anderberg

    Hej! Jag vill verkligen vinna för jag och min familj ska i år hjälpa en familj med julmat som vi fått kontakt med via Giving prople. Detta presentkort skulle bli en julpåse med mat från mathem.se (som jag ofta beställer ifrån då de har ett jätte bra sortiment och så smidigt att få hemlevererat när man är en familj med tre små barn) och skulle verkligen förgylla julen för en mamma och hennes två döttrar??

  12. Annika

    Stor familj med många magar att fylla,
    ofta gapar det tomt på kylens hylla
    Så en slant till mat skulle underlätta
    för hungriga magar vill ju gärna bli mätta!

  13. Linnéa olsson

    Min sambo och pappan till mitt barn gick hastigt bort i oktober och kvar står jag nu som ensamstående mamma till en 1,5 åring. Nu är jag sjukskriven och även om jag hade kanske kunnat få hjälp att gå och handla, så har jag precis blivit diagnostiserad med PTSD, så vågar helt enkelt inte gå att handla bland andra människor. Gud vad tråkigt detta lät, synd att allt är sant 🙁 Puss, älskar bloggen och podden :-*

  14. Anna

    Åh vilken vinst! Hade passat min familj som bäst just nu när min man (efter bara 3 år i Sverige) numera är egenföretagare och har köpt en bilverkstad. Vem vet när han kan ta ut sin första lön i sitt bolag. Hade varit en underbar julklapp till familjen!

  15. Jossan

    Har vart nyfiken på att prova att beställa från mathem… men har inte riktigt fått arslet ur vagnen, men detta vore ett ypperligt tillfälle! Härligt nu inför jul med då det är min familj som är värdar i år! Håller tummarna!!

    1. Jolina Anderberg

      Hej! Jag vill verkligen vinna för jag och min familj ska i år hjälpa en familj med julmat som vi fått kontakt med via Giving prople. Detta presentkort skulle bli en julpåse med mat från mathem.se (som jag ofta beställer ifrån då de har ett jätte bra sortiment och så smidigt att få hemlevererat när man är en familj med tre små barn) och skulle verkligen förgylla julen för en mamma och hennes två döttrar??

  16. Anna L

    Vad ska vi äta idag är det tråkiga mantrat
    vem har fixat, planerat och handlat?
    Varje vecka säger vi det här funkar inte, borde vi Mathem en chans ge?
    ingen dag lyckas vi komma vidare
    så kom bara matkassen till oss hemma
    hade vi löst ett slitsamt dilemma

    1. Jolina Anderberg

      Hej! Jag vill verkligen vinna för jag och min familj ska i år hjälpa en familj med julmat som vi fått kontakt med via Giving prople. Detta presentkort skulle bli en julpåse med mat från mathem.se (som jag ofta beställer ifrån då de har ett jätte bra sortiment och så smidigt att få hemlevererat när man är en familj med tre små barn) och skulle verkligen förgylla julen för en mamma och hennes två döttrar??

  17. Anna Forsling

    Julen i år firas hemma hos oss och vi kommer vara sammanlagt 16 st och även om alla hjälper till lite grann så drar kostnaderna ändå iväg skulle vara ettt toppen tillskott till julbordet!

  18. Ingrid

    Alltsedan jag fick min obotliga cancerdiagnos
    utesluter jag kött, socker, gluten och laktos.
    Min dyra diet och det att jag inte kan arbeta,
    gör att vi inte direkt blir runda och feta…
    Om presentkortet hos Mathem.se blev mitt
    skulle jag från dåliga tankar inför julen bli kvitt.
    Denna vinst är verkligen vad jag önskar allra mest,
    för den skulle förvandla julen till en riktig matfest!

  19. Linnéa Nordlander

    Jag har blivit 3 barnsmamma sen 3 månader tillbaka. Underbara Tvillingar fick jag för 3 månader sen! Och har även en 21 månaders underbar pojke! Vi har även just flyttat ut på landet och har en bit att köra in till stan där vi handlar. Det går ju såklart men är ett himla projekt att ta sig in. Sen har jag inte den högsta föräldrapenningen tyvärr. Pluggar och är mammaledig från plugget. Innan dess har jag bara ströjobbat här och där och har inte givit mig någon bra föräldrapenning. Så därför hade det varit så bra med ett presentkort på just mat nu såhär inför julen! Så kanske jag har råd att köpa något fint till barnen eller sambon eller mig själv. Förlåt för denna långa och röriga novell! Hoppas jag gjorde mig förstådd. Kram på dig Angelica!
    Ps. Tvillingpodden är bäst!

  20. Eva

    Klart jag vill vinna, så jag kan både pyssla och hinna med min syssla. Att ta hand om mina glin gör jag med ett stort flin. Men låt mig vinna så jag kan hinna ha kul i jul.

  21. My

    Åh vilken härlig tävling! Jag har rätt nyligen börjat använda mig av Mathem och älskar det! Efter en knäoperation kunde jag inte ta mig någonstans och än mindre handla, då fanns Mathem som en perfekt lösning och hjälper mycket! Det vore superhärligt att få vinna det här och kunna använda mig sv tjänsten än mer.

  22. Patricia

    Har fyra barn hemma, har studerat i över ett år och levt väldigt snålt. Har sedan ett år tillbaka gått isär med barnens pappa och hjälpt dom mycket vilket har gjort att jag själv fått leva med väldigt lite i månaden. Nu har jag kommit ifrån att hjälpa dom men har nu ett par månader framför mig som är osäkra och speciellt denna månad som är tuff, som för så många fler. Skulle bli så glad över att vinna något som verkligen behövs nu!

  23. liselotte

    Jag vill vinna för att kunna ge detta till min dotter, hon har 3 barn och de två små är 1 och 2 år och har en massa spring i benen, stprkillen är 7 år och hatar att gå och handla. Detta skulle underlätta en hel del för henne, alltså en perfekt julklapp till henne

  24. Jennifer

    Åh vilken dröm!
    Just nu är det rätt tufft ett par månader framöver, speciellt med jul och allt. Jag är sjukskriven pågrund av utmattning och stress. Jag skulle bli otroligt glad och tacksam om jag vann så att jag kunde ha lite pengar över till lite extra för min lilla tjej här hemma som jag dessutom är helt ensam med på heltid❤️

  25. Jenny Sjöberg

    Januari brukar ju inte vara den lyxigaste av månader för småbarnsföräldrar och vi sällar oss till den skaran. För vi kommer att vara föräldralediga tillsammans då och det kommer att märkas ekonomiskt. Men i under första veckan i januari kommer vår bebistjej, barn nummer fyra i skaran, med ett planerat snitt efter två akuta snitt. Och med allt vad detta innebär behöver pappa vara hemma med oss. Återhämtning, nya rutiner, barn som hålls hemma från förskolan för att bespara oss eventuella sjukdomar osv.
    Just därför vore ett bidrag till mat otroligt uppskattat och välkommet – såg att Mathem till och med säljer blöjor! – för hela familjen Sjöberg!

  26. Frida

    Tack för en fin, ärlig och positiv blogg! Jag skulle verkligen bli lycklig ända in i roten av min lilla kropp om jag vann. Den här månaden är en av de sämre för en ensamstående som samtidigt bara vill ge allt som julen har att erbjuda till sitt barn. Därför skulle det underlätta något enormt att vinna det här ? GAAAAAH vad jag hoppas!!!!

  27. Rosis

    Toppen att på Mathem helt gratis få shoppa.
    Hitta massa gott att laga och få hela familjen av glädje att hoppa.
    Passa på att handla lite nyheter till oss alla då.
    Dubbel njutelse vi dessutom då få:-)!

  28. Catrin

    Åh. Detta behöver jag! Är gravid med mitt andra barn och har åkt på jordens foglossning. Vi bor 4 trappor upp utan hiss och med min treåring som trotsar varje gång vi ska gå upp i trapporna skulle detta underlätta!!!!! Please!!!! Vinner ju aldrig heller!!!!!!!

  29. Johanna

    Jag är föräldraledig o min sambo student, att ekonomin inte är så fet är allmänt känt.
    I jul är det vi som bjuder hem, trots knytkalas och lånat pynt känns det som vi får vända och vrida på varenda mynt.
    Tippetippetipptapp en kasse från mathem skulle vara en mycket passande klapp!

  30. Carin telning

    Som ensamstående mamma till en 4 åring vore denna fina julklapp toppen i all stress i vardagen. Att slippa slösa tid i affären och i stället kunna ge min dotter ännu mera tid med lek och bus vore toppen! ❤️

  31. Cecilia

    Alltså seriöst som ”fattig” student, iaf så sett att vi är två som lever på ett studiemedel och en vuxen son med förtidspension med garantibelopp så skulle ett tillskott på 1000kr hjälpa enormt mycket, skulle nog unna oss saker som fått stå åt sidan sen i början på sommaren. 🙂 Håller tummar och tår.

  32. Angelica

    Om jag vann skulle jag ge det till min pappa i julklapp, han har ont om pengar och jag känner alltid lite oro över om han har tillräckligt och kommer klara sig genom månaden.. 1000kr skulle hjälpa honom långt och det är en julklapp han skulle bli otroligt glad och tacksam för!

  33. Mamma M

    För mig Som ensamstående sjukskriven trebarnsmamma hade det vart ren lyx att vinna presentkort på mat för 1000:-. Som vi skulle shoppa jag & mina små barn, utan att slippa vända på varje krona ?
    Håller tummarna & hoppas!!

  34. Emma

    skulle vara världens bästa julklapp till världens finaste mormor ❤️ Som nu inte längre har bil på vintern då vinterdäck inte var att investera i .

  35. Cecilia

    Har precis som du nyss separerat, jobbigt och tufft men också befriande. Har barnen själv just nu och att hinna med att handla är typ omöjligt! Hade varit underbart att få hem maten till dörren. ??

  36. Fredrika

    Vinsten skulle jag till farmor och farfar ge,
    En äldre generation där internetshopping gjort entré.
    Att konka och bära på tunga kassar,
    Tycker jag faktiskt inte dem passar.
    Att få maten ändra fram till dörren levererad,
    Gör att endast tiden behöver vara planerad.
    En liten hjälp i vardagen de då får,
    Nu jag håller mina tummar och tår.

  37. Evelina

    Min familj vill vinna! Vår bil har gått sönder nu lagom till jul och vi bor en bra bit från vår stormarknad, så i år kommer vi få ta bussen och julhandla all mat med två små barn och dubbelvagn. Vi saknar anhöriga i närheten och därmed barnvakt. Hade vi haft barnvakt hade det inte varit några problem. Skulle vara skönt att slippa det kaoset och stressen. Det är tillräckligt stressigt och kaotiskt redan som det är i dessa tider. Lägger hellre den tiden det tar att handla på hemmamys och julförberedelser med barnen ??

  38. Josefine

    Skulle hoppa högt om jag vann detta – vilken lyx att sitta hemma och beställa hem hela veckans skörd av mat, blöjor och annat som behövs. Tiden som jag sparar hade jag då istället lagt på att gå ut och göra en snögubbe med min lilla kille. Win-win! 🙂

  39. Anna Sandström

    Jag har aldrig testat mathem men det vore ju kul att testa.. Speciellt innan jul när man måste köpa (och bära hem) massa saker från mataffären!

  40. Jonna

    Om jag hade vunnit hade jag gett presentkortet till min mormor! Just nu är morfar väldigt sjuk, senast igår fick han en stor hjärnblödning och ligger inlagd. Mat är det sista mormor tänker på i denna svåra stund. Så vad vore en bättre omtanke än kunna ge henne detta så hon slipper tänka på handling på en månad. För vem vet hur detta slutar och hur julen ens kommer bli… ❤️❤️

  41. Malin?

    Men hur bra julklapp som helst! ?
    Jag skulle bli så oroligt tacksam och glad om jag skulle vinna detta då både jag och min sambo inte har körkort och långt till närmsta matbutik, detta skulle underlätta väldigt mycket för oss i en stressig vardag och nu runt jul då även plånboken är skral.
    *hoppas, hoppas hoppas* ???

  42. Marja

    Som egenföretagare i Familjen AB är jag superskillad att vända på varje öre och planerar mina inköp noga, så noga att jag gissar rätt på kronan när jag kommer till kassan, kalla det vardagshobby om du vill ?
    Mat för en tusenlapp vore ett välkommet tillskott.

  43. Ellie

    Åh, detta är drömmen för mig och min sambo: två studenter som ska fira jul hemma i studentlägenheten i år. Nästa kurs jag läser har dessutom väldigt dyr kurslitteratur, så detta pris hade varit underbart.

  44. Mathilda

    Åh. Jag skulle älska detta. Väntar mitt första barn i dagarna runt jul och det känns så rörigt att vi ska ut och handla mat då. Försöker förbereda allt vi kan med matlådor men det här hade ju verkligen hjälpt!

  45. Helena

    När det är jul vill jag slippa tänkta så mycket på vardagsmaten. Det är nog med stök och planering som det är! Vore SÅÅÅ lyxigt att kunna få sitta ner och kolla på nätet och välja. I lugn och ro, Utan krånglande barn som inte alls har nån lust att vara i affären! Har aldrig testat men jag misstänker att det lätt skulle kunna bli en vana!!

  46. Ida

    Jag älskar julen mest av alla högtider! Jag har hunnit pricka av alla julklappar som nu ligger inslagna framför granen och all belysningen är framme, så mysigt! Då jag jobbar på ett globalt företag så har jag blivit ombedd att åka till Kanada en vecka nu mitt i julmyset, vilket gör att det här med att hinna handla hem all mat och samtidigt hinna med att förbereda det sista inte är ett enkelt pussel. Att få vinna detta fantastiska pris skulle betyda så otroligt mycket för mig. Håller tummarna!

  47. Evelina

    Jag vill jättegärna vinna då detta är nåt jag vill ge min mamma! Hon jobbar och sliter för att försörja 2 barn själv så en lite julklapp med 1000 kr i matpengar hade vart ett bra bevis på att hon vart snäll i år också 😀

  48. En väldigt gnällig mamma

    Jag skulle gärna vilja vinna för idag ska vi fira jul med ena sidan av familjen. Har som vanligt ordnat allt men i veckan var jag tvungen att operera ut en tand och har nu tandvärk from hell!! För att slippa köra ner allt till en smoothie skulle jag med presentkortet unna mig massa gott när detta är över! ?

  49. Sophie bergqvist

    Varför jag skulle vilja vinna är enkelt och så passande egentligen.
    Jag och sambon kommer hem från en tvådagars utflykt (barnfria Yay) och ser att vår kyl har lagt av. All mat där inne heeelt förstörd. Luktade äckligt och blä fick slänga alltihop.
    Vi har ett sidebyside kyl och frys så inte långt efter som frysen hängde på. Som tur var hade jag typ förstått det och lämnat all frysmat hos min mamma…

    Så varför jag vill vinna är för att denna julmånad är lite tjorvig och tom just nu. Skulle betyda så mycket att få vinna!
    Kram Sophie

  50. Mikaela

    Jag skulle vilja ge detta present kort till min älskade syster som inte mår så bra just nu. ❤️ Hon har kämpat på i flera år med sin hälsa och ekonomi. Och eftersom jag bor i Norge kan jag inte hjälpa till så mycket som jag önskat! Hon bor själv med 2 underbara barn och det skulle betyda så mycket om hon vann detta presentkortet ❤️❤️❤️ KRAM

  51. Therese Simonsen

    Det skulle underlätta nåt enormt då min 3 åring ofta rymmer på affären o tvillingtjejerna på 1 år skriker i vagnen. Att få mat hem till dörren vore en dröm för en stressad småbarnsmamma.

  52. Felicia

    Jag brukar skojja med mina vänner om att jag har någon slags mataffärs-fetish. Det finns nog inget jag älskar så mycket som att komma hem med tunga kassar, rada upp allt på diskbänken och tänka att SKA JAG FÅ ÄTA ALLT DET DÄR!? Så knäppt att älska det men det gör jag!!

    Tänk drömmen alltså att få rada upp en tusenlapp worth of mat (-’:

  53. Jessica Paulson

    Hej fina Angelica! Jag skulle gärna vilja vinna då vi har det väldigt tufft ekonomiskt just nu. Jag och min sambo har en dotter som fyller 2 år i februari och jag är gravid igen i vecka 18. Jag är en ”hemmamamma” utan dagar kvar av föräldrapenning och för två månader sedan så var min man med om en bilolycka som har kostat oss massor, bla sjukhusvistelse, mediciner, lagning av bil och han har varit sjukskriven sedan dess. Till råga på allt strular försäkringskassan och han har inte fått någon ersättning ÄN! Vilket gör att man blir orolig för hur man ska klara månaden ut 🙁 Att vinna skulle göra mig så glad och lättad i hjärtat ♡

  54. Kristin

    Det skulle vara toppen att testa att handla mat online. Att slippa bära tunga kassar varje dag när man har hungriga tonåringar hemma 🙂

  55. Sandra

    Denna vinst hade jag utan tvekan gett till min underbara mamma. Så hon kan handla lite mat till sig, då hon har det väldigt jobbigt. Håller tummarna & tårna!??

  56. Maria

    Ååh! Jag skulle jättegärna vinna detta! ?Det skulle underlätta vår vardag med småbarn såå mycket då båda jobbar heltid + att vi båda snart börjar plugga heltid också på distans! Stt beställa från mathem skulle spara massa tid! Vi har tänkt på det men inte kommit till skott, så detta skulle bli en bra början!
    Och 1000 kr extra mat är verkligen lyxigt! Då skulle vi ta chansen att köpa mer ekologiskt och vegetariskt ?
    Kram från Maria

  57. Sandra Johansson

    Hej . Det skulle betyda oerhört mycket för mig att vinna detta då jag skulle vilja att min son får en bra jul med mycket god mat och bakning då han älskar det , vi har inte haft det så bra under en längre period pga sjukskrivningar och många sjukhus besök och eftersom man haft sjukpenning då så har man ej fått så mycket pengar heller och Försäkringskassan har bråkat väldigt mycket också under denna period tyvärr och det har inte varit bra för någon för då har även det varit en jobbig sak att tänka på och att inte veta så jag tycker han skulle vara värd detta efter mycket som vi varit med om han förtjänar en bra jul ?

  58. Johanna

    Tid i köket är terapi för mig. När jag mår som sämst drar jag mig gärna undan i köket och skapar något med händerna. Tid för mig själv, men framförallt tid att släppa alla tankar som snurrar. Om jag skulle vinna hos dig skulle jag ha möjligheten att spendera ännu mer tid i köket, och kanske till och med förebygga de dåliga dagar som kommer. Jag älskar att experimentera i köket och att få möjligheten att upptäcka nya varor vore magiskt!

  59. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

    Jag har aldrig testat sånt här innan, det skulle vara rätt härligt att prova dock. Dels för att jag ofta känner att jag inte har tiden till att handla när jag kommer hem från mitt jobb. Jag arbetar som lärare vilket betyder fasta arbetstider och sedan även tid utöver jobbet att arbeta med, förutom det studerar jag på 50% till specialpedagog. Det här med att handla i butik känns inte direkt som ett moment jag har lusten med alla gånger, jag vill hellre ha min lilla lediga tid för familjen. Det skulle detta få mig att faktiskt få :).

  60. Sanna

    Jag skulle vilka vinna presentkortet till min storasyster! Jag är 34 år och hon är 12 år äldre än mig. Hon har alltid ställt upp för mig, när jag hade det tufft i gymnasiet och behövde komma bort så fick jag flytta hem till henne, 65 mil bort, och bo där i 2 år, Det gjorde att jag klarade gymnasiet och kom in på den universitetsutbildning jag ville. Hon har det tufft nu, med tre barn i tonåren med allt vad det innebär, går igenom en separation från barnens pappa och har precis hittat en lägenhet dit hon och barnen flyttar vid årsskiftet. Hon oroar sig ständigt över ekonomin så det hade varit guld värt med preeentkort från Mat.se

  61. Josephine Gunnarson

    åh Jag vill tävla genom att önska att vinsten går till någon som lider av psykisk ohälsa/ social fobi, jag hoppas någon som inte själv klarar att handla i affär eller kanske ens kan fira jul med familj vinner. Det finns så många som är isolerade från allt fint som världen har att erbBjuda nu. Vilken härlig tävling ❤️

  62. Sophi

    Jag är sjukskriven för bla PSTD, vilket gör att det påverkar mitt liv väldigt mycket.
    Allt blir mycket tyngre i vardagslivet, även ekonomiskt.
    Det vore gudasänt med en sådan vinst, en liten hjälp mot tillfrisknande och en liten ljusglimt för mig.

  63. Jennifer Palm

    Hade så gärna velat vinna mat nu i jul då vi ska få en extradotter boende hos oss i 2,5 vecka. Hade varit så skönt att skippa åka iväg med alla 3 till affären utan kunnat njuta av tiden hemma tillsammans med barnen plus henne <3

  64. Pernilla

    Jag skulle gärna vilja vinna presentkortet, för att jag är nybliven mamma till 2 barn och min sambo har börjat plugga. Så skulle passa oss perfekt.

  65. Hanna

    Jag vill ge presentkortet till min älskade mormor. Hennes man gick bort i somras, så dels halverades hennes inkomst och dels har det blivit mycket svårare för henne att åka och handla mat då hon inte har något körkort. Så nu cyklar hon till affären flera gånger i veckan, men det börjar ju bli väldigt halt ute nu. Jag är så orolig för att hon ska halka och slå sig!

    Men åh! Jag kom precis på att jag såklart ska ge henne ett presentkort på mathem i julklapp (oavsett om jag vinner eller inte). Jag är säker på att hon hade älskat att få maten hemkörd och hade fortsatt med denna fantastiska tjänst.

  66. Lina

    Om jag vann skulle jag överaska min syster med detta presentkort! Hon är ensamstående med tre barn. Min förebild och en otrolig kämpe <3

  67. Helena

    Vilket härligt pris att vinna!! Hela släkten kommer och hälsar på från USA till Julen och jag har svårt att få ihop det ekonomiskt och börjar bli väldigt stressad över detta. Skulle jag vinne skulle jag handla ingredienser och baka och laga alla svenska klassiker till julbordet så dom får smaka på ett riktigt svenskt julbord 🙂

  68. Lena

    Hej! Jag och min man ska flytta in till vårt första gemensamma hus nästa vecka. Vi är så spända på att äntligen få bo som vi vill efter många års sparande då vi bott i lägenhet. Även fast vi sparat är det många utgifter, Vi ser vårt gemensamma hus som del i att börja vår familj. Men tyvärr tillkommer mycket utgifter till huset, försäkringar och abonnemang etc. Jag har tagit mycket inspiration från dig och Jessica i inredning till vårt nya hus. Vinner vi en matkasse skulle det göra mycket i vår ekonomiska situation. Tack för en väldigt bra blogg och podd!

  69. Helen

    Om jag vann 1000kr skulle jag skicka en matkasse till min svärfar. När vi kommer dit finns det i bästa fall frukost så det första vi får göra är att handla när vi kommer. För att säga till en 2 åring att den får vänta på maten är ingen hållbar lösning för nån. Så hade jag även passa på att stoppa ner saker till en tårta då vi snart skall dit och fira en 70 års dag som vi kan förvänta oss att få styra upp helt själva.

    God Jul

  70. Lina

    Känns som om det finns många människor som behöver denna kasse bättre än jag. Varje dag går jag förbi människor utanför affärer som inte har det lika bra som jag. Igår när jag bjöd på en läsk från min platta med 24 Pepsi Max och kvinnan lös upp som en sol skämdes jag nästan. Jag tar ändå chansen att vinna då jag har svårt att tro att dessa människor surfar in på din hemsida. Jag vill vinna då jag i jul har hela min familj här hemma (och en och annan förlorad själ som min mor bjuder in) och vill kunna bjuda på god mat. Tyvärr är alla våra konton barskrapade efter bröllopet i september. God jul!

  71. Jessica Källström

    Som ensamstående och föräldrarledig till en liten flicka så är ekonomin inte den bästa. Även med ett liv utan bil blir det tufft då man måste gå och småhandla hela tiden och vi alla vet hur det är för ekonomin. Skulle vara helt fantastiskt att få vinna detta pris för att slippa behöva tänka på mat och över hur pengarna ska gå ihop. Har länge velat testa mathem då jag hört att det ska vara så bra.

  72. Hannah

    Som studerande med två barn känns det som att det mesta av pengarna går till mat. För mig är det viktigt att mina tjejer från bra och lagad mat. Nu i december får man mindre pengar från CSN så ett presentkort hos Mathem skulle va extra välkommet just nu ❤️

  73. Sofia

    Jag skulle vilja vinna till mina systrar som bor i lägenhet och varken har bil eller körkort. Om de skulle få prova på att få maten levererad skulle de fortsätta är jag helt säker på ☺️

  74. Sara

    Jag vill vinna för att jag precis tagit tag i mitt studerande efter att ha varit hemma med barn i 4 år. Ekonomin är alltså inte direkt på topp. Vinsten för mig skulle innebära lite extra lyx nu under jul,då jag både älskar att laga mat och baka.

  75. Madeleine

    Jag vill med hela mitt hjärta vinna presentkortet på 1000 kronor då jag är heltidssjukskriven för svår depression/ätstörningar/självskadebeteende men kommer inte få några pengar från försäkringskassan då jag inte anses som tillräckligt sjuk och enligt deras bedömning kan jag jobba. Jag kommer inte få några pengar i december eller januari men har sparpengar som täcker hyran för min lägenhet. Så trist att psykiska sjukdomar inte tas på allvar 🙁

  76. Emmy

    Vi ska ha julen här för hela släkten från min mans sida. Så ett litet bidrag på värdensbästa mathem skulle ju inte sitta fel. Mathem är verkligen räddaren i livet och speciellt i juletid?

  77. Ninni

    Hej Angelica!

    Detta hade varit så välbehövligt för oss att få vinna.
    Inte nog med att jag behövt lägga alla mina sparpengar på advokat då min Exman har vägrat sammarbeta kring vårat barn, så blev vår bil blev utsatt för skadegörelse och den har varit på verkstaden i en månad nu för att försäkringsbolaget krånglar. Självrisken ligger på 4000 och vi har ingen lånebil och heller ingen som kan låna ut bil. Vi ska ha jul hemma hos oss och de kommer bli superkrångligt med julhandlingen. Plus att dom få pengar vi har kvar måste gå på mat så de är vissa som inte får några klappar.. det här hade verkligen räddat oss så hade vi kunnat handla hem de mesta utan krångel! Och kanske hade Vi kunnat köpa dom saknade klapparna med ☺️ Inte den roligaste motiveringen direkt men de hade vart en dröm att vinna från mathem. Kanske vi hade kunnat fortsätta och handla därifrån så vår vardag blir lättare!

    PS. Älskar tvillingpodden och både din och Jessicas bloggar. (Och instagram)
    Mvh ingen stalker jag lovar ?

  78. Sarah

    Mitt i en flytt, där pengarna går åt till allt från flyttstädning, kartonger, färg, hantverkare osv. Drömmen att för första gången få fylla vår nya kyl när köket är färdigrenoverat!

  79. Maja

    Väntar lillasyster beräknad till 1/1 vilket innebär omställning i både tid och markant mindre ekonomi i årets redan fattigaste månad så denna vinst skulle vara guldvärt på många sätt!

  80. Jagoda

    Vilken praktiskt vinst! Att få ett presentkort som man kan handla mat på hade ju varit kul nu innan jul. Då kan man passa på att kanske köpa någon extra julklapp för matpengarna som blir över ??

  81. Cornelia

    Hej, jag skulle vilja vinna då det skulle vara en sjukt bra julklapp till min mamma. Jag har länge funderat på vad jag ska köpa men när jag såg detta insåg jag att detta skulle bra prefekt. En mamma till fyra bra och mycket att göra helt enkelt så vad skulle inte underlätta mer än att få maten till dörren. Kram<3

  82. Michaela

    Jag skulle vilja vinna detta pressentkort åt min lillasyster och bästa vän. Trotts över 60 mil mellan oss så pratar vi varje dag.
    Hon lever med en sjukdom som gör att hon tappar håret fläckvis och de enda som har hjälpt henne att få mindre kala fläckat och hålla sjukdommen i shack är att äta så plantbaserat och glutenfritt som möjligt. Som tyvärr inte alltid är så billigt, därför vill jag kunna vinna detta åt henne för de förtjänar min syster ♡

  83. Hanna

    Jag vill gärna vinna detta för jag ska flytta hemifrån om några veckor så de hade varit skönt o slippa och åka och handla mitt i flyttkaoset! ?

  84. Helena B

    Vilken lyx att kunna beställa mat online till vår lilla nyårsfest. Jag ska fira ihop med min familj som för mig betyder mest. Men att kunna servera en supé utöver det vanliga är vi inte vana, Våra dagliga middagar brukar oftast vara likadana. Att få tips och förslag på recept på Mathems sida, gör det enkelt att klicka hem varor nu när året mot sitt slut börjar lida. Vi hoppas på ett gott slut och ett Happy New year, det skulle bli den perfekta presenten till denna flerbarnsfamilj om du presentkortet till oss ger 🙂

  85. Theres

    Om jag vann denna vinst skulle jag beställa hem mat till min högt älskade farmor. Hon förtjänar verkligen allt och lite till. Med denna vinst kanske hon istället kunde lägga pengarna hon sparar att unna sig själv något., vilket hon tyvärr sällan gör då hon i första hand tänker på barn, barnbarn och barnbarnsbarn.

  86. Linnea

    Jag skulle hemskt gärna vilja vinna detta då jag inte har någon bil att åka o handla med och dessutom är student och kassan är lite skral efter julklappsinköpen. Om jag vinner skulle jag beställa hem massa julmat och ingredienser till julgodis och bjuda hem mina vänner och klasskompisar på en redig julekväll – perfekt paus från tentapluggandet inför terminens sista tentor!

  87. Elin

    Mitt i julstök och nyårsfirande har vi även två barn hemma som fyller år (1 och 11) Så det blir kalas både innan jul och i mellandagarna.
    Det skulle vara en sån otrolig lyx att få klicka hem tårtingredienser och kalasprylar ?
    Kram <3

  88. Emelie

    Vilket fint pris! Skulle vilja vinna det och skänka det vidare till Giving people, deras organistation är underbar. Speciellt nu till jul <3

  89. Ilnaz

    Åååh skulle vara underbart då vi har tre små barn och det är tufft att få ihop det med just handlingen. Våra tvillingar är 8 månader plus att vi har en 2,5 åring ? skulle verkligen underlätta för oss om man kunde få allt hemkört ?✊?

  90. Elin Algotsson

    Vilken vinst! Wow!

    Jag hade velat vinna så jag kunde ge presentkortet till min storasyster som ställt upp i vått och torrt för mig och min familj senaste 2 åren som ett tack. De har en son på snart 1 år så att åka och handla kan vara en pärs när de små inte är på humör. Hon är sån där som är för snäll för sitt eget bästa ibland min syster så hade vart så underbart att kunna ge något tillbaka! HÅLLER TUMMARNA HÅRT ??

  91. Lina

    TYVÄRR! Har jag en man som inte har möjlighet att hjälpa till med Familjen AB under veckorna. Han jobbar långa dagar och varken orkar eller hinner saker som att handla när han väl är hemma. Jag har fullt upp med tre små (alla under 6 år) och allt annat i hushållet, trots att jag är mamma”ledig”. Detta pris skulle vara en fantastisk julklapp till mig som annars inte önskar mig något 🙂

  92. Jessica

    Jag fick nu göra en akutoperation innan jul och får inte bära och med tre småbarn skulle deta underlätta så jätte mycket

  93. Johanna Holmberg

    Att vinna detta hade underlättat min vardag enormt! Att slippa kånka och bära på kassar när man bor i innerstan utan bil hade varit en dröm. Blir detta presentkort mitt så kommer julskinkan bli hemkört direkt till mig 😉

  94. Louise

    Jag skulle gärna vilja vinna detta så att jag får lite mer tid att umgås med familjen och till exempel baka lussekatter med vår 3-åriga son.

  95. Linda

    Denna månad blev verkligen inte som tänkte. Jag har bytt jobb och missade helt att lön kommer i efterhand vilket resulterade i att vi lever på en inkomst denna månad. Vi får vända på varenda slant för att göra det till en riktig jul för dottern. Stressen skulle verkligen släppa om vi inte behövde tänka på maten!
    Jag har följt dig och Jessica sen ni började med tvillingpodden och jag vill bara tacka för att ni ibland får mig att skratta så jag måste skynda till toaletten ❤

  96. Josefine

    Om jag vann 1000 kr skulle jag köpa allt som behövs för avslutningsmys med mina kolleger och elever. Mathem är smidigt när man som jag bor mitt i stan utan bil, så jag är redan trogen kund!

  97. Jessica Sundberg

    Jag har aldrig handlat på nätet förut, tro det eller ej. Jag är en sån som gillar att gå runt i affären, känna och klämma. Men tiden räcker inte till allt jag måste och vill göra och att slippa gå i affären vareviga dag skulle spara in mycket tid och energi. Denna vinst skulle vara ett bra testkapital för att testa näthandelns fördelar.

  98. Amelie Baung

    Som ensamstående och studerande mamma får man stundtals vända lite på slantarna, framförallt såhär i jultider när även julklappar ska köpas! Vore sååå tacksamt med ett presentkort hos mathem! ?