Angelica Lagergren

En kväll med nya människor

Det var verkligen inspirerande och trevligt igår på eventet som Nivea och PratPr höll i. Jag och Annika gick dit tillsammans och jag satt med människor jag aldrig träffat innan. Alla var så fina och vi hade samtal om kejsarsnitt, förlossningar som inte gått som planerat, Bachelor och mycket annat. En fin kväll jag gärna skulle göra om. Det är Beata Holmgren/Studio Emma Svensson som tagit alla bilder i inlägget. _Z6A6187

Så fin lokal! Här skulle jag vilja ha en fest. _Z6A6196

Magiskt ljus i dessa bilder.

_Z6A6320

Vi var inbjudna för att få testa och veta mer om Niveas nya serie Q10PlusC som är anti wrinkle och ger huden massa fukt och vitaminer. Jag fick hem produkterna i ett bud för ett tag sen och har testat Skin sleep cream och jag gillar den verkligen. Det är nåt visst med Nivea. Jag är uppvuxen med den klassiska Nivea-doften. Mamma smorde alltid in sig med Nivea, ni vet den blå flaskan. _Z6A6370

Vi fick med oss produkter och massa frukt hem. Sån lyx!

_Z6A6510

Det var Anja Forsnor som höll i eventet och hon är verkligen inspirerade. Hon pratade om att det är viktigt att tänka på vad man ger kroppen. Inifrån och ut. Spana in henens blogg, hon har precis lagt upp massa bröllopsbilder. Helt fantastiska! _Z6A6574

Skål! _Z6A6645

Vi fick goda grönkålschips. Jag har testat att göra det hemma en gång, det blev inte bra. Jag ska ge det ett nytt försök. _Z6A6714

Annika Leone var också på plats, hon är så gullig. _Z6A6755

Förrätt – ceviche. Så god! Ni som sett Bachelor förstår det roliga i detta.   _Z6A6936

Jag pratade mycket med Fatima under kvällen. Hon fick mig att både skratta och gråta. Så glad att jag fick träffa så många nya, fantastiska tjejer. _Z6A7429

_Z6A6576

_Z6A7183

Mitt emot mig satt Angelica ”Shakeforshape”. Hennes bilder på instagram är MAGISKA! Jag har aldrig träffat henne innan men följt henne ett tag på instagram. Vi båda hade namnsdag igår och det firades med pavlova. Hon var så härlig! Nu blir det fredagsmys för mig och barnen. Hoppas att ni har en mysig fredagskväll fina ni.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Krista

    Frågestunden…? Känns lite oseriöst att lova nån ting som aldrig kommer…undrar varför..blev frågerna jobbiga? Blev det viktigare att bloggo om saker du tjänar pengar på eller at gråta ut om at livet blev jobbigt…igen..?

    1. Angelica Lagergren

      Hej Krista, frågestunden kommer faktiskt i eftermiddag. 🙂 Det har varit lite annat, ja. Del 2 kommer upp, var så lugn!