Angelica Lagergren

Den där känslan när livet svänger

Nu skulle jag verkligen önska lite stabilitet i livet. Jag känner att det varit mycket upp och ner de senaste månaderna, rent känslomässigt. Jag flyger upp bland molnen och sen blir det en krasch. Och sen upp igen. Och sen ner. Ja, ni förstår. Det är inte helt lätt just nu. Jag försöker ta en dag i taget och inte stressa in i saker. Men jag är inte så lugn som jag skulle vilja vara. Det här med att sitta ner i båten är inte min grej och har aldrig varit. IMG_3300

Igår var jag och Annika på ett event som Nivea höll i. Vi var på Gamla orangeriet vid Bergianska trädgården och åt middag. Jag hade tänkt hinna iväg och träna efter så jag valde alkoholfritt. Så god äppelmust. Middagen var längre än väntat och sååå trevlig. Så det blev ingen träning för min del. Men jag träffade massa nya, härliga människor som gjorde mig glad. Jag ska lägga upp fler bilder så fort jag fått några från fotografen som var på plats.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefine

    Du har ju förstått att du alltid har svårt att sitta ner i båten. Börja titta på varför du har svårt att sitta i båten så kommer du närmare sanningen 🙂 ta hand om dig!

  2. Sara

    Låter ibland som du saknar S men så är säkert inte fallet. Försök tänka på att du är frisk, vacker, har fina barn och en tvillingsyster! Fattar att livet är tungt som för alla då och då men utifrån har du så otroligt mycket. Inga pekpinnar utan en liten påminnelse, givetvis har du rätt att må dåligt ändå (ingår ju i processen det förstår jag) mest som jag sa att utifrån har du så mycket fint i ditt liv som andra aldrig kommer ha.

  3. Jojo

    Usch, det låter tufft. Kanske kan du äta en låg dos antidepressiva för att få lite stabilitet och komma på fötter. Sen när allt lagt sig, när du gått vidare och byggt upp dig själv igen, så kan du ju sluta. Varför gå runt och må dåligt när det finns hjälp? Kbt och medicin var min räddning när jag drabbades av en livskris…
    Kämpa på! Du är bäst!