Angelica Lagergren

”Vilken dröm har jag som jag vill uppfylla i livet?”

Jag hoppar in i Johanna Kajsons julkalender nu. Bättre sent än aldrig, eller hur? Jag ska alltså svara på frågan: ”Vilken dröm har jag som jag vill uppfylla i livet?” Och jag skulle säga att jag har många drömmar som jag vill uppfylla. Men en stor dröm är att få jobba med TV. Jag pluggade tv-journalistik efter gymnasiet och det var verkligen kul att vara framför kameran.

Jag var med i Nyhetsmorgon för ett par veckor sen och kände då att ja, det här med tv är riktigt, riktigt kul. Nu var jag ju med för att prata om skilsmässan. Jag var där som gäst. Men en dröm vore att jobba som programledare eller reporter. Det är inget jag gått och tänkt på en längre tid, men efter Nyhetsmorgon slog det mig att TV verkligen är nåt jag vill syssla mer med.

VMan-P3943892

Om du får skriva en dröm här nere i kommentarsfältet, vad skriver du då? Jag drömmer även om att bo vid havet, om att kanske en dag gifta mig igen. Om att eventuellt få fler barn. Jag drömmer om att ge ut en eller flera böcker. Jag drömmer om att kunna bygga upp mitt och Jessicas företag och anställa massa grymma människor. Jag drömmer om att få vakna nära mitt livs kärlek varje morgon. Att få höra orden ”Jag älskar dig” igen. Ja, det är några saker jag drömmer om i livet.

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Felicia

    Oj jag har såå många drömmar:
    – gifta mig med min sambo, ett riktigt stort o fett bröllop! En riktig prinsessdröm helt enkelt
    – läsa vidare till barnmorska (är sjuksköterska idag)
    – bli läkare (en gammal barndröm som alltid sitter kvar)
    – flytta till hus!!
    – långsemester i Thailand med dottern o sambon
    – ny resa till USA
    Ja jag kan hålla på i evigheter 😉 mycket jag drömmer om! ? Det mesta hade nog kunnat lösas med en rejäl hög pengar ? Kram på dig fina du!

  2. Tess

    Hur tänker du kring drömmen om att arbeta som barnmorska eller doula? Tror du hade varit som klippt och skuren för det 🙂

    1. Angelica Lagergren

      Den drömmen är kvar! Jag ska ta tag i det när jag mår helt hundra igen. Just nu känns det för mkt. 🙂 Kram och vad gullig du är!

  3. Jessica

    Jag önskar mig en härlig tvättstuga och ett mysigt badrum med badkar som man kan krypa ner i efter en kall dag på jobbet (jobbar i ur och skur förskola)

  4. Jessica

    Jag önskar mig en härlig tvättstuga och ett mysigt badrum med badkar som man kan krypa ner i efter en kall dag på jobbet ( jobbar i ur och skur förskola)

  5. Alona

    Mitt dröm är att reda på vad mitt dröm är ?.
    Självklart man har vissa önskningar i livet men det ända som jag kan tänka på är att reda på vad är mitt ”mening” med livet är.

  6. Finurliga fröken

    Mun dröm är att bo ute på landet med djur. Lite höns, kanske får, getter, grisar. Kunna odla och plocka in frukt och bär. Där vill jag kunna ta emot barn som kan mysa med djuren, plocka äpplen direkt från träden och bara vara fria. Kanske barn som har det jobbigt hemma eller som har föräldrar som inte har råd med semester.