Angelica Lagergren

Nu behöver jag fokusera på mig

Tusen tack för alla era kloka, fina och roliga frågor. Jag började svara på frågorna igår men insåg att jag inte skulle hinna bli klar. Så idag kommer svaren från frågestunden. Igår kände jag mig helt slut. Helt och hållet tömd på energi, inte den bästa känslan i världen. I veckan är det jag som tar tag i träningen igen. Jag behöver den för att få energi, speciellt nu när det är så satans mörkt ute hela tiden.

IMG_2500

Den här förkylningen jag fick för över två veckor sen ligger kvar i kroppen, men jag orkar faktiskt inte älta det mer nu. Så nu får jag helt enkelt fokusera på att bli frisk, jobba och träna. Jag behöver mer jag-tid. Jag är otroligt dålig på att fokusera på mig själv, jag är mån om alla andra i min närhet. Att de ska må bra. När de jag tycker om inte mår bra mår jag dåligt. Jag påverkas mycket av sånt. Jag behöver ta mig själv i kragen och rensa och fixa här hemma. Det var som att Stefan tog alla sina saker vid skilsmässan och sen har jag inte haft tid, energi eller ork att fixa klart. Det är ingen härlig känsla. Att känna att ingenting riktigt blir slutfört.

I nya avsnittet av Tvillingpodden som är ute nu ”Barn med annan man” pratar vi om just det här. Jessica guidar mig till hur jag ska komma i ordning med allt. Ett av hennes tips är att jag ska resa bort. Ensam. Och bara sova. Och komma tillbaka med ny energi. Just nu är det som att allt det jobbiga kommer ikapp mig. Det är smärtsamt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Jag är där du är nu. Allt kommer ikapp och jag stretar emot. Jag har inte tid eller ork. En vardag som rullar på med livet, jobb och ovanligt mycket vabb. Det kommer göra ont och riva. Jag som bara vill vara här och nu med barnen. Och vara mitt vanliga jag.. This too shall pass, eller hur? Vi fixar det. Kram ❤️