Angelica Lagergren

Veckans fråga: Hur går det med kärleken?

Jag vet att man i bloggvärlden aldrig får säga a men inte b. Det är en riktigt dödssynd. Att skriva att man jobbar med något hemligt projekt men inte kan säga mer, det är också uselt. Att börja skriva om att man fått fjärilar i magen och sen inte berätta resten. Så får man bara inte göra! Eller? Men jo. Så får man faktiskt göra. Vad jag skriver och vad jag delar med mig av bestämmer ju bara jag. Och människorna i min närhet. Att jag tidigare valt att vara öppen med det mesta och nu är lite mer privat, det kan tyckas tråkigt. IMG_2173

Jag har under de senaste 12 veckorna gått i KBT. Det har hjälpt mig så mycket. På så många olika plan. Jag har fått prata, älta och prata lite till. Jag har fått verktyg och hjälpmedel och jag känner mig liksom på fötter igen. Från att ha legat ner på marken med en otroligt trasig själ, står jag nu upp igen. Kanske inte lika stadigt som innan. Men jag står upp. Jag reste mig. Jag är så stolt över det.

Kanske kommer jag ha svårt att någonsin lita på någon annan människa igen till 100%. Att lämna bort mitt hjärta igen i någon annans händer känns… läskigt. Kanske kommer mer tid läka alla mina sår. Det vet inte jag. Men jag vet att just här, just nu så känns livet okej igen. Jag vågar tro och hoppas på en framtid som är bra. Och trygg. Jag vågar tro på att de där små fjärilarna i magen ska utveckla sig till något mer. Till något som är på riktigt. Jag kommer faktiskt aldrig sluta tro på kärleken. Och jag vill tro att det går att lita på någon igen. Att det finns goda människor. På riktigt.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Satsa på att finna dig själv innan du finner kärleken är mitt enda tips. Man kan inte älska/älskad förens man älskar sig själv ?

  2. Ylva

    Jag tror fjärilarna kommer fladdra ännu mer snart men resten av du kommer stå stadigt som en gammal ek ?. Livet händer och vi blir starkare eftersom. Jag som är en otålig person vill vara framme i det starkare med en gång så det är ju lite jobbigt att det inte går så snabbt. Jag har nu varit singel i 2,5 månad sen vi tog beslutet om skilsmässa. Igår var första kvällen jag kunde tillåta mig att bryta ihop totalt. Började med att läsa 70 sidor i Martina Haags bok och sen lyssnade jag på massa låtar och grinade. Hela tiden tänkte jag ”Det här är nyttigt, nu bryter jag äntligen ihop, nu går jag igenom den fasen”. Men idag börjar jag förstå att jag inte kan kontrollera detta. Jag måste bara ta att jag kommer må dåligt vissa dar och bättre andra. Heja oss!

  3. Diana

    Du kommer att finna kärleken snart igen om du inte redan gjort det, Och då kommer du ha lärt dig så mycket om dig själv med hjälp av KBT’n och kommer att kunna njuta fullt ut sen i ditt nästa förhållande.

  4. Finurliga fröken

    Enligt min erfarenhet blir ställer man sig upp ännu stadigare efter nått sånt här. Men för min del har jag blivit hårdare och mer misstänksam. Man får kämpa för att komma nära mig. Jag tror du kommer hitta kärleken igen och få det fantastiskt. Kram

  5. Karin

    Självklart att kärleken kommer till dig igen. Och förhoppningsvis ännu större. Du är värd det bästa. Jag har varit i en liknande situation och min ”andra” finaste kärlek har jag kvar efter 30 år. Kram från Karin.