Angelica Lagergren

Nu längtar jag hem

Nu sitter jag och Jessica i Göteborg och väntar på tåget mot Stockholm. Jag längtar hem efter mina två små älsklingar. Philip är hemma från förskolan idag eftersom han är snorig och hostig. Mamma rycker in och hjälper till och hämtar Alice vid 16. Jag skulle komma hem precis innan 16, om det inte är några förseningar. Jag litar inte riktigt på tåg under vinterhalvåret, och då känns det tryggare att ha en plan B. Och faktiskt världens bästa plan B. Barnen blir så himla glada när deras mormor hämtar på förskolan.

IMG_1985

En bild från Jessicas glöggmingel förra veckan. Elsa och Alice var så glada över att få stå på bordet. De små kalastutorna (heter det ens så?!) gjorde succé! Tänk vad lite ballonger och tutor kan göra för humöret och stämningen.

tvillingpodden_154

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. Vi pratar om döden. Vad händer egentligen när man dör? Jag och Jessica tror och tänker lite otippat olika där. Vi pratar om vad vi vill göra i livet innan vi dör. Ni kan lyssna på tvillingpodden.se, via itunes, acast eller i din poddapp. Hoppas att ni gillar avsnittet. Vi satt nere framför en tänd brasa i Torekov när vi spelade in podden. Så himla mysigt! Jag längtar redan tillbaka. Vi har verkligen haft en ljuvlig helg där vi hunnit med exakt så mycket som vi ville hinna med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.