Angelica Lagergren

5 saker jag vill göra innan jag dör

Det finns massa saker jag vill göra och uppleva innan jag dör. Men här är en liten lista med 5 saker jag vill göra innan jag dör. Vad vill DU göra? Kommentera gärna!

1. Åka till Yellowstone 
Alltså wow! Vilket ställe! Är det någon av er som varit där? Det ser så coolt ut.

yellowstone-header

2. Rida islandshäst på Island
Det har länge varit en dröm att åka till Island och rida islandshäst. Jag tänker att det vore en perfekt träningsresa tillsammans med några andra som älskar att rida. Det får bli ett mål innan jag fyller 35 år tror jag.

img_1553

3. Föda barn en gång till 
Jag är inte helt hundra på detta. En del av mig känner mig nöjd med mina två fantastiska barn. En annan del av mig vill ju vara gravid igen. Få föda barn igen som är det bästa jag vet i hela livet. Det finns inget coolare/häftigare enligt mig. Jag vill inte tänka på att jag kanske aldrig ska få uppleva det igen.

11910341_432379696962331_699929369_n

4. Skriva och ge ut en succébok
Nu när jag och Jessica skriver på vår barnbok känner jag att jag verkligen vill ge ut den. Men jag har som mål att verkligen skriva och ge ut en succébok. Tänk att kunna försörja sig på att vara författare. Det är en dröm och ett mål!

IMG_6666

5. Vara programledare på tv 
Jag har alltid tyckt att tv varit roligt. Jag pluggade tv-journalistik efter gymnasiet och jag älskade att stå framför kameran. Att få vara programledare någon gång i livet vore därför superkul! Jag var ju med i Nyhetsmorgon för en vecka sen och det var så kul. Även om jag pratade om skilsmässan som är ett känsligt ämne trivdes jag där framför kameran.

IMG_9354

Andra ställen jag vill resa till i livet är bland annat San Francisco, Aruba, Mexiko, Aspen, Las Vegas, Bali och Hawaii. Mest sol och värme… haha jag trivs som bäst när det är varmt och skönt. Snö och kyla har absolut sin charm, men inte gärna i flera månader.

Nu ska jag bygga koja med barnen och sen blir det tidig nattning för Philip. Han är krasslig och behöver mycket sömn. Förhoppningsvis orkar Alice vara uppe en liten stund, det är mysigt med egentid med barnen tycker jag. Imorgon är det jag som vabbar. Jag har en intervju kl 10, sen är jag nog ledig resten av dagen. Jag ska kolla med chefen Jessica, hehe.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Åh Yellowstone är så himla fint och häftigt, är som att en är på en annan planet. Jag var där i Wyoming för några år sedan, fick se gejsare som sprutade upp vatten i luften, verkligen så häftigt. Jackson Hole har också den bästa skidåkningen som jag någonsin upplevt, som ligger i Wyoming. Har varit i San Fran, Mexico, Bali och Hawaii med, alla ligger på mina topp 5 bästa resmål, så det rekommenderar jag verkligen att besöka!!

  2. Liz

    Jaaa din nr 1 på listan bara måste du bocka av! Yellowstone är ett fantastiskt vackert ställe, jag har aldrig sett något liknande! Så coolt med kratrar sv kristallklart kokande vatten, alla vilda buffallos och naturen i sig är BREATHTAKING!

  3. Jessica

    Ja ja ja! ÅK TILL ISLAND, alla måste uppleva de landet! Jag var där och jobbade på en hästgård i 6 månader, helt fantastiskt!

  4. Jessica Christensen

    Uuuuh, Yellowstone hade jag inte vågat åka till! Parken är belägen ovanpå en supervulkan som enligt forskare är oerhört aktiv… Vackert är det där men jag håller mig på avstånd, haha!