Angelica Lagergren

Se mig i Nyhetsmorgon kl 09:40

Jag, precis som många andra, kan känna exakt när en förkylning är på väg att bryta ut. Då är det bara hålla tummarna för att så  inte blir fallet. Men många gånger går det inte att påverka och när man vaknar dagen därpå är man sjuk. Idag hade vi egentligen massa roligt inplanerat. Jessica skulle ha glöggmingel hemma hos sig och dit skulle flera av mina bästa vänner komma. Sen skulle vi ha middag här hemma hos mig och mysig filmkväll. När jag vaknade i morse kände jag bara ”nej nej nej. Du behöver vila”. Och så bokade jag av dagens planer. Eller Jessica bokade av hela glöggminglet eftersom Elsa är sjuk.

FullSizeRender 32

Jag måste erkänna att jag annars är väldigt dålig, för att inte säga värdelös på att lyssna på min kropp. Jag kör på i alla fall. Jag tycker att det är kul att ha kul och jag hatar att ha tråkigt. Barnen har ju faktiskt inte tråkigt av att bara vara med mig, men jag känner ofta att jag vill maxa våra helger tillsammans. Vi hittar ofta på roliga saker, men just den här helgen får faktiskt gå i vilans tecken. I morgon 09:40 är jag med i Nyhetsmorgon och då ska barnen vara hos min mamma. Kolla gärna på det, jag ska prata om skilsmässan. Om hur jag upplevde det, att vara mitt i en berg och dalbana av känslor. Stefan är helt med på noterna, så ni som oroar er över vad han tycker om min medverkan behöver inte oroa er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    JA! Vad kul att du ska vara med fast att det såklart inte är en så rolig anledning till varför du är med. Heja dig, starka människa! ??