Angelica Lagergren

Operera bort sina halsmandlar

Idag har vi haft en lugn och skön dag här hemma. Jessica behövde hjälp med att ta Elsa till doktorn, så jag körde lilla skrutten till Täby. Mamma passade barnen under tiden och vi åt en mysig lunch här hemma när jag kom tillbaka. Det visade sig att hon har halsfluss. Usch, det hade både jag och Jessica ofta som barn. Så ofta att vi båda fick operera bort våra halsmandlar. Idag får jag väldigt sällan halsfluss som tur är. Jag minns att jag mådde hela galet dåligt efter den operationen, det gick inte ens att svälja några droppar vatten.

I morgon tänkte jag att barnen och jag ska baka nåt. Kanske pepparkakor eller chokladbollar. Jag tror nog att det blir pepparkakor. Jag har aldrig gjort egen deg, min låtsasmamma Sussie däremot, hon gjorde alltid egen deg under min uppväxt. Det är ju faktiskt en enorm skillnad i smaken. Gör ni egen deg? Finns det någon godare än pepparkaksdeg? Jag tror inte det.

4E440436-2C90-487B-8680-8FF1D2BAB236

Strössel exakt överallt vid ett annat baktillfälle här hemma. E7E7BD09-D90E-4F46-A52D-D480A3BA248A

Liten strösslig gosmunk.

IMG_1800Nu har vi ätit ett sent mellanmål. Barnens nya favorit är ostrullar eller bara ost i handen. När jag var ute i köket passade Philip på att ta ett helt bett från osten, ni ser märken efter hans små tänder till höger på osten. Jag gör alltid och då menar jag alltid skidbacke av osten. Jag tycker att osten är som godast i mitten…. Är jag ensam om att tycka det? Stefan blev galen på mitt hyvlande, men man vill ju liksom ha det bästa, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.