Angelica Lagergren

Fina flätor för kvällens inspelning

Igår var jag och Jessica på Braid & Blow som ligger inne på Åhléns City. Det är en hårstyling bar, där man snabbt kan få håret tvättat och stylat. Braid & Blow fanns vid centralen förut men flyttade nyligen in på Åhléns. Jag ville ha en lockig, bohemisk frisyr med flätor inför kvällens inspelning för Telia. Jag och Jessica hade en karaokefest igår med ett inspelningsteam på plats, mer om det längre fram.

IMG_1656

Innan styling. Blusen kommer från Vila

IMG_1673Så mysigt och avslappnade att sitta och bli ompysslad.

IMG_1684

Jag somnade nästan…

IMG_1702

Så himla fint! Jag ska på Årets mama på måndag och funderar på om jag ska boka in en tid och fixa håret även då. Jag lånade en pyjamas från Lindex som jag ska ha som kostym på måndag. Med höga klackar och smycken blir det kanon tror jag.

Nu ska jag sätta mig och skriva en artikel till LOPPI och sen ska vi spela in Tvillingpodden. Jag känner en begynnande förkylning spöka i kroppen men håller tummarna för att den inte bryter ut. Lite nackspärr på det, så jag har väl ingen direkt fredagskänsla. MEN idag är det jag som hämtar barnen på förskolan och vi har hela helgen framför oss tillsammans. Bästa känslan tycker jag! Det finns inget som slår den. Jag ser fram emot fredagsmys i soffan ikväll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.