Angelica Lagergren

”Dina färger var blå”

Inlägget innehåller adlinks*

”Dina färger var blå” av Tommy Nilsson är en av mina absoluta favoriter när det kommer till sommarlåtar. Tänk er skärgård, en varm sommarkväll tillsammans med vänner. Ni har snygga, stickade tröjor på er. Ni grillar, skrattar och har så sjukt mysigt. I tanken så är det ju såhå härligt. I verkligheten surrar det ofta en och annan geting och en och annan surar över något. Bränt kött, ljummet vitt vin eller en alldeles för röd näsa efter en dag i solen. Den där stickade tröjan innehåller ull och kliar som tusan. Men skit i det. Jag älskar blått! Jag tycker att det är en härlig färg och jag skulle gärna plocka in mer marinblått i både garderob och hemmet.

*Adlinks, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.