Inredningstips – 8 favoriter i mörkret – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Inredningstips – 8 favoriter i mörkret

Inlägget innehåller adlinks*

Något jag verkligen skulle behöva lägga tid och pengar på här hemma är lampor. Jag tänkte på det i somras, men då var jag inte alls i lika stort behov av belysning som jag är nu. Vad mörkt det är ute nu och det blir verkligen mörkt tidigt.

Grejen är den att jag inte kan så mycket om belysning. Jag vet ju vad jag tycker är fint och mysigt, men jag skulle vilja ta in någon expert på det här med lampor och belysning. Jag har så många frågor. Vilken typ av lampa ska vara i vilken del av rummet? Hur många lampor är lagom? Jag vill ha dimmerfunktion på alla lamporna också.

Jag tycker att den lilla vita musen är så gullig, men 800 kr… Nja. Det känns lite för mycket för den om jag ska vara ärlig. Jag är faktiskt i behov av lampor i exakt alla rum förutom hallen uppe. Hur har ni det med belysning hemma? Många ljuskällor? Stora? Små? Kom gärna med era bästa tips.

 

*Adlinks, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Så svårt oxh roligt med belysning, vi har nån ordentlig taklampa med mycket ljus i varje rum om inte annat för att se när det är dags att städa. Men sen blir det lite beroende på rum, men ett par bordslampor med mer mjuk dämpad belysning och nån golvlampa el vägglampa för mer riktad belysning iaf. En behöver ju lnte ha alla lampor tända samtidigt.