Angelica Lagergren

Dagens arbetsplats – Haymarket

Idag startade min arbetsdag ganska tidigt, redan innan Gretas på Haymarket har öppnat. Jag sov inne i stan och är nu på plats på Haymarket för att skriva på vår bok. Kl 12 ska jag ha möte med Philips nere på LOPPI. Jag ska göra ett samarbete där jag ska testa deras steamers. Efter skilsmässan har jag inte längre kvar nåt strykjärn eller någon strykbräda. Jag hade såklart kunnat köpa det, men i ärlighetens namn älskar jag inte att stryka…

Jag tog bilen in till stan igår, jag måste komma ihåg det när jag åker hem för att hämta barnen på förskolan. Typiskt mig att glömma kvar den i stan och sätta mig på en buss istället.

FullSizeRender 32

FullSizeRender 33

Idag är planen att bli klar med kapitel 3 i boken vi skriver. Det bara måste bli så. Den här veckan är fokuset på barnboken. Ofta dyker det upp annat (frilansartiklar) och då måste vi prioritera det, eftersom det är pengar in. Barnboken kan vi ju bara hoppas på att den ges ut, ingenting är klart där än. Men jag vill lägga mycket fokus och tid på att det vi skickar in ska vara så bra som möjligt.

FullSizeRender 32 kopia

Jag har plockat fram vinterjackan (den kommer från d.brand), här i Stockholm har det blivit riktigt kallt. Jag tycker inte om att frysa, så att fortsätta gå runt i de tunnaste höstjackorna känns inte längre som ett alternativ. Nu längtar jag efter snö, kanske knäppt men så är det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.