Angelica Lagergren

En gullig tiger och vår barnbok

Igår fick jag ett meddelande från förskolan att Alices avdelning var bjuden på maskerad på en annan avdelning. Jag påminde Stefan om detta och Alice fick låna Elsas tigerdräkt. I morse smsade Stefan den här bilden och den värmde verkligen mitt hjärta. Hon var så glad och stolt över att få vara tiger när hon gick till förskolan. Det ska bli roligt att höra hur hon hade det på maskeraden. Hon säger så himla mycket roliga saker och det det är intressant att prata med henne. Älskade unge. Som jag saknar henne och Philip när de inte är hos mig. Det är tur att jag vet att de har det minst lika bra hos Stefan.

IMG_1369

Kolla vilken liten gullmunk!

Nu ska jag och Jessica åka och lämna tillbaka alla barnböcker som vi lånat på Biblioteket. Vi lånade de för att få inspiration till vår egen barnbok. I eftermiddag ska vi skriva på boken, det vore skönt om vi kunde få klart våra tre första kapitel den här veckan. Kämpa kämpa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.