Angelica Lagergren

Pier 16 och massa blod

Vilken lyx att få checka in på hotell! Jag, Jessica och Ibbe checkade in på Pier 16 ute på Lidingö igår eftermiddag. Tanken var att vi skulle checka in redan vid 15, men sminkningen hemma tog längre tid än planerat. Vår mammas kompis jobbar ute på Pier 16 och mamma rekommenderade oss att bo där eftersom vi skulle på fest på Lidingö. Vilken utsikt! Jag har sagt det förut, men jag säger det igen… Ett mål i livet är att bo vid havet. IMG_1208

Linser i och svartsprayat hår. Det var många som inte kände igen oss igår. IMG_1213

Ibbes och Jessicas rum. Så fint med drömfångaren. Jag köpte en drömfångare till Alice när jag var i Thailand, men den har hon tyvärr pillat sönder..

IMG_1214

Utsikten från mitt rum. IMG_1215

Vi startade med lite bubbel när Jessica sminkade Ibbe, sen åkte vi på middag hos Sheila och Rasmus. Där åt vi livets godaste pizza. Jag måste fråga Sheila vad stället hette som de kom ifrån, massa mozarellaost och parmesan. Ljuvliga!

IMG_1226

Redo för fest hos Bella.

IMG_1240

Jessica beställde linserna från Coolstuff.se och jag fick hjälp av Jessica att sätta in linserna. Väldigt effektfull detalj till våra outfits. Jag är så tacksam över att Jessica är så grym på det här med sminkning. Hon gjorde allt utom att bloda ner mig, det klarade jag av alldeles själv, haha.

Fler bilder från kvällen kommer senare. Nu sitter vi i bilen på väg hem till barnen. De har varit hos min mamma och det ska bli roligt att höra hur de har haft det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.