Jag somnar nästan alltid vid… – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Jag somnar nästan alltid vid…

…nattning. På riktigt! Hur svårt kan det vara att hålla sig vaken? Det är tydligen väldigt svårt. Jag nattade båda barnen i min säng och vi låg och pratade om eftermiddagen. Om hur det var att göra pizza tillsammans med Elsa och moster Jessica. Barnen älskade att hälla på ost, svamp och massa majs. Men när pizzan var klar var det ingen av de tre barnen som ville äta… Så kan det vara ibland. De åt majs, massa skivor med kalkon och sen en och annan pepparkaka i soffan. Vi tittade på Peppy Pals och läste en bok innan de hoppade in i duschen.

pizza

Pizza in the making! Bild 2017-10-27 kl. 20.25 #4

Barnen fick ett bud från Viaplay med massa roliga saker i. Bland annat färger för ansiktsmålning. Alice sminkade mig till en hund. Det blev en del färg på tröjan också, men det gör inget. Först duttade hon vit färg med en svamp och sen tog hon en pensel och drog massa streck. Efter en stund tröttnade hon och blandade svart och vitt så att mina kinder blev grå. Jag tror att Jessica ska använda en del av den vita färgen i morgon när hon sminkar oss till Halloweenfesten. Vi ska checka in på Pier 16 på Lidingö i morgon. Är det någon av er som bott där? Jag har tittat på massa bilder och det ser så fint ut. Det ska bli så mysigt och avkopplande. Jag längtar! Hotell två helger i rad känns som en riktig lyx.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alona

    Det kommer jag ihåg med med min första barn. Nu sover de i samma rum så lägger jag de , önskar godnatt, tänder lilla nattlampan och går därifrån. I början några dagar det blir kanske springande efter mamma men lägg de tillbaka och sen blir det som en rutin för de.