Angelica Lagergren

Flera timmar framför kameran

Idag har jag varit på plats på Akademikliniken, på deras walk-in-clinic som ligger vid Stureplan. Ni som läser bloggen vet att jag och Jessica tidigare samarbetet med just Akademikliniken. Jag känner mig väldigt trygg med deras expertis och nu fortsätter vårt samarbete. Förhoppningsvis blir det en till turné i vinter/vår, jag håller tummarna för det. Det var så himla kul att åka runt i landet och träffa er som läser bloggen.

Exakt vad vi har pysslat med den här gången får ni se längre fram. Jessica filmade mig idag, men det var även ett annat filmteam på plats. Jag har alltså suttit framför kameran i flera timmar. När vi lämnade kliniken var jag helt slut i huvudet. Det var roligt men det är en del att hålla koll på. P1010214

Här blev jag myggad, de sätter fast en liten mygga som tar upp ljud. Mina jeans är nya och kommer från Gina Tricot (adlink) . Maria hade på sig ett sånt här par i veckan när vi sågs och jag kände bara att jag var tvungen att köpa likadana. Modellen heter Kristen.

P1010348

Jag hann slappna av en liten stund under dagens behandling, men som sagt, mer om den längre fram. Jag har lagt upp några stories från dagen på min instagram (angelicalagergren) och jag vet att även Jessica filmade en del (jessicalagergren).

Nu ska jag poppa popcorn till barnen och så ska vi ha fredagsmys. De har precis duschat och är alldeles gosiga och gulliga. Världens bästa barn, jag älskar när de är hemma.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. F

    Inte för att det har mes inlägget att göra…. men jag måste ändå fråga!
    När ni väntade barn (båda två) hur tidigt berättade ni för omgivningen? Eller hur länge höll ni på hemligheten? 🙂

    1. Angelica Lagergren

      Hej F! Bra fråga! 🙂 Med Alice ringde vi runt till vänner och berättade på en gång… Väldigt snabbt då jag plussade fyra dagar innan beräknad mens. Med Philip berättade vi också tidigt, men då på en restaurang med våra nära vänner samlade. <3 kram