Vända en dålig morgon till en bra – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Vända en dålig morgon till en bra

I morse snoozade jag alldeles för många gånger. Jag är expert på det. Ibland stänger jag av larmet i sömnen och det är ju okej när jag har barnen. De väcker mig då. Men som nu, när jag är ensam hemma är det inte optimalt. Jag fick kasta mig in i duschen och slänga på mig smink. Men jag bestämde mig för att vända den dåliga morgonen till en bra och satte på Darins låt “Tvillingen”. Jag älskar den låten, den är så peppig och bra.  FullSizeRender

Jag har lånat Jessicas jacka idag, den är gammal från Gina Tricot. Mina örhängen är nya och kommer också från Gina Tricot. (adlink*) IMG_1049

Byxorna kommer från H&M och skorna är från Skopunkten.

FullSizeRender 2

Tröjan kommer från Gina Tricot (adlink*), jag älskar att den är lite längre. Väldigt skön och prisvärd! Väskan är från Mulberry.

Nu ska vi spela in Tvillingpodden och Albin Johnsén ska vara gäst. Det känns superkul att vi även börjat ta in pappor som gäster i podden, det gör ju att vi kan bredda oss lite när det kommer till gäster.

*Adlinks, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina - Graviditet, inredning och Inspiration

    Så kul att ni tar in gäster ibland. Jag skulle tycka att det var jätteintressant om ni tog in en gäst som har både biologiska barn och bonusbarn eller kanske någon som är expert inom detta område. Det är ju så vanligt att familjer är sammansatta av olika konstellationer och det vore kul att höra någon prata om hur man bäst går tillväga för att det ska funka bra i en bonusfamilj. Lite smarta tips och erfarenheter.