Angelica Lagergren

Bakom varje selfie…

… finns en hel del mindre bra bilder. Suddiga foton, bilder där jag blundar eller bilder där jag inte alls tänker på vad som mer syns i bild. Jag har över 57 000 bilder i mobilen och när jag ska ta en selfie tar jag ungefär 10-20 bilder innan jag är nöjd. Och jag raderar aldrig de som inte blir bra. Det kanske jag borde börja göra. FullSizeRender 32

Den här bilden är tagen dagen efter jag kom hem från Grekland. Jag var så himla brun då, jag tror aldrig att jag varit så brun innan. Jag skulle inte tacka nej till en resa till solen nu eller i vinter. Det vore verkligen skönt! Jag har kanske kanske lite resplaner i januari, men vi får se vad som händer i livet. Jag håller tummarna för att den resan blir av. Vår trip till Las Vegas som jag och Jessica pratat om verkar vara inställd, så nåt kul vill jag boka in.

IMG_7602

En bild i farten. FullSizeRender 33

Är det bara jag som tycker att iphone helt plötsligt blivit sämre i selfie-mode? Jag tycker att bilderna blir ovanligt suddiga. Man måste verkligen vara helt stilla och hålla mobilen helt stilla, annars blir det som ovan.

IMG_8372

Här är en typisk bild som jag tog men aldrig publicerade. Jag var stressad och skulle iväg på ett event. Jag tänkte inte på högarna av väskor och påsar som står till höger i bild. (klassiskt i min hall, bygger ofta små högar… inte bra) Egentligen hade det inte gjort så mycket om jag lagt upp den, men jag tycker att det ser rörigt ut. Då tänker man ju mer på röran än på min outfit, som var det jag ville visa med bilden. Jag undrar var jag lagt den där t-shirten, den tycker jag om ju. Rörigt var det ja. Jag skulle behöva lite mer ordning och reda i livet.

I morgon ska jag på lunchdejt och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag skrev det innan, att jag ska äta lunch med A. Och A är inte Annika eller någon annan kompis som börjar på A, utan det är mannen jag träffar just nu. Jag kommer inte skriva mer om honom i dagsläget. Allt är så nytt och jag känner att vissa saker måste få vara privata. Men att säga att jag ska på dejt, det kan jag absolut göra. Och jag kan berätta för er att det inte är Patrik Isaksson som är den hemliga mannen, jag har sett att det är många som spekulerar. Ledsen att göra er besvikna, hehe. Det är inte han som ger mig fjärilar i magen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

  Haha, det här med att ta bilden och just då inte reflektera över vad mer som syns i bild… Jag tog en selfie inne på toa precis efter att jag bytt min stomipåse och upptäckte först senare att jag fått med avfallet (alltså det som ska kastas bort efter ett påsbyte) med i bild, haha. Snacka om skitbild 😉

 2. Evelina "Evsi" Hellström

  Åh va mysigt med dejt! Njut av pirret!!
  Jag såg inte ens röran på bilden, men kanske för att jag är likadan, har små högar överallt, som min sambo blir tokig på!
  kram

 3. Evelina "EvsuHellström

  Åh va mysigt med dejt! Njut av pirret!!
  Jag såg inte ens röran på bilden, men kanske för att jag är likadan, har små högar överallt, som min sambo blir tokig på!

 4. Ulrika

  Älskar din prickiga blus! Vart kommer den ifrån?

  Hoppas att ni får en mysig dejt! Har också skilt mig för ett tag sedan och dejar sedan ett tag en man som ger mig mycket mycket fjärilar i magen. Underbart att känna så, igen 🙂

  1. Angelica Lagergren

   Den prickiga är en klänning från BikBok. Har en blus med stjärnor från Hunky Dory. Kram och grattis till dina fjärilar. Underbart ju!

 5. Stina

  Haha, jag fick också misstankar om Patrik när jag lyssnade på podden. Tänk vad man kan anta och få för sig. Hoppas er lunch blir mysig 😘

 6. Karin

  Det låter alldeles underbart att gå på date med mannen som ger ”pirr” i magen. Jag önskar dig det bästa! Kram från Karin.

 7. L

  Så spännande! Njut av den där pirriga fasen, den är underbar tycker jag 🙂 Och lika bra att det inte var Patrik kanske med tanke på att han inte vill ha fler barn. Ha en fin kväll och en härlig date!