Angelica Lagergren

Superfrukost efter en fantastisk helg

Jag sitter på Pom & Flora och jobbar och äter frukost, mitt favoritställe. I morse snoozade jag så många gånger att jag i sömnen stängde av larmet helt. Min plan var att gå upp riktigt tidigt och starta dagen med meditation och jobb. Men ibland behöver kroppen mer sömn, då är det skönt att kunna ge den det. Jag känner mig utvilad efter en fantastisk helg. Jag är full av positiva känslor och massa energi.

IMG_0829

Har ni inte testat Pom & Floras banana split tycker jag att ni ska göra det. Den är så god och väldigt mättande. En riktig superfrukost!

FullSizeRender 2

Igår var en härlig vilodag i soffan. Vi kollade på Safe Haven, en mysig och bra film.

IMG_0824För att vakna till liv bestämde vi oss för att gå uppför Hammarbybacken. Det var så mycket jobbigare än jag minns det… Här var jag och Jessica för ett år sen och tränade med Prince Fitness. Jag skulle verkligen vilja köra någon sån form av militärträning igen. Jag var på gymmet i fredags med Jessica, för att försöka hitta tillbaka till träningsmotivationen. Det var rätt tungt. Skönt att träna igen, men det känns att det var ett tag sen sist. Jag är verkligen en periodare när det kommer till träning. Allt eller inget. Jag önskar verkligen mer balans där. Nu ska jag skriva på boken, vi höll inte vår egen deadline i fredags tyvärr. Och nu smsade Jessica och skrev att hon är sjuk. Typiskt! Jag hade sett fram emot en jobbdag med henne här inne i stan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa / livet från den ljusa sidan

    Gå uppför är SÅ jobbigt. Jag gick upp för Åreskutan i helgen. Galet jobbigt, men så värt – det vackraste jag sett på länge!
    Sen igår fick det bli lugn tur.. tänkte vi. Men totthummeln var nog som 2-3 Hammarbybackar minst så alltså… haha. Idag, trött!