Angelica Lagergren

5 frågor och 5 svar

Jag läser min kompis Johanna Kajsons blogg dagligen och hittade en lista med frågor som hon hade svarat på. Jag tänkte svara på samma frågor och förhoppningsvis peppa er andra att göra samma sak. Även om ni inte har en blogg, skriv ner eller tänk ut svaren. Lite fredagspepp helt enkelt!

tvillingpodden

Foto Jessica Lacina Min klänning kommer från Frida Jonsvens och alla mina smycken kommer från Emma Israelsson. 

Vem pushar dig to wake up and kick ass?
– Jessica! När jag känner att min energi inte räcker till längre finns hon där och pushar, stöttar och får mig att orka lite till. Men sen skulle jag också vilja svara mina barn. De ger mig otroligt mycket energi. Nu när jag bara har barnen halva tiden är jag en bättre mamma. Jag har mer energi och känner mig tryggare och lugnare i min roll som mamma. Jag tänkte ju att livet som mamma på halvtid bara skulle vara smärtsamt, men så är det inte. Det finns såklart stunder där det känns som att hjärtat ska gå sönder, men för det mesta känns det här som det bästa för just vår familj.

492DC9AC-8DC2-4305-9488-6444828258F7

Vem får ditt hjärta att skip a beat?
– Det finns ju en person som gör detta just nu. När han ringer fladdrar det tusen fjärilar i hela magen. När jag ser att han har skickat ett sms slår hjärtat ett extra slag. När jag är nära honom vill jag stoppa tiden. Och jag vill alltid känna exakt så som jag känner nu, för den här känslan slår allt annat. När allt är såhär nytt är det så spännande. Det finns så mycket jag vill veta om honom, men det får ta den tid det tar. Jag har ingen brådska med någonting.

Vem är din partner in crime?
– Såklart min lilla twinnie Jessica. Vi sitter ihop just nu. Vi jobbar ihop, sover ihop när Ibbe är borta och jag inte har barnen och bor grannar. Jag är medveten om att livet inte alltid kommer att se ut såhär, men just nu njuter jag av det till 100%. Att få ha min tvilling som partner in crime är underbart! Att få jobba med henne är det bästa som har hänt mig i karriären.

C2A75065-80B0-4BE9-88C0-3C4F45B059C0

Vad får dig att skina som little miss sunshine?
– Om jag ska välja saker/mat/prylar som får mig att skina är det: Sushi, nybryggt kaffe, croissanter, kanelbullar, champagne, rött vin, doftljus, gröna växter och en stor bukett snittblommor. Andra saker som får mig att skina är att veta att jag har en rolig lunch inbokad med en kompis. En resa till ett varmt land. Eller en weekend i fjällen. Eller att jag ska få kyssa han med stort H om ett dygn. Eller att se barnen vara snälla mot varandra. Eller höra deras skratt när jag kittlar eller jagar dem. Det finns mycket i vardagen som får mig att skina. Allt behöver inte vara så stort eller lyxigt för att jag ska skina eller vara sådär extra glad.

FullSizeRender

Vad är #goals för dig?
– Det låter klyschigt, men goals för mig är att mina nära och kära ska få vara friska och lyckliga. Att de jag älskar allra mest ska få må bra och slippa gå igenom sjukdomar och kriser. Att få jobba med det jag tycker är roligt är också goals och det gör jag just nu. Att få bestämma över mina egna arbetstider och få jobba med människor som inspirerar mig är goals. Att någon gång få bo tillsammans och få hela familjelivet igen är också goals för mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Angelica Lagergren

      Hej Sofie, det är inte jag som bestämmer annonserna runt omkring bloggen. Jag ansvarar för innehållet här och vilka samarbeten jag gör. Kram