Angelica Lagergren

Så mycket kärlek att det gör ont

Jag hade ingen aning om att det skulle strömma in så mycket kärlek från er efter gårdagens inlägg. Det smärtar mig att det är så många som varit med om liknande händelser. Såklart har jag påverkats av det som hände, men det är ingenting jag går runt och mår dåligt över idag. Jag vill dock aldrig att mina barn eller någon i min närhet ska behöva uppleva samma sak. Nej, hörrni. #metoo är så viktig och jag är glad att detta lyfts upp. Om jag har hjälpt någon med min historia är det värt det.  Bild 2017-10-18 kl. 11.07 #4

Idag sitter jag på kontoret med Jessica och producerar artiklar och ska spela in sponsprat till Tvillingpodden. Jag känner mig hela vägen in i själen lycklig efter två dygn av kärlek. Jag har svårt att fokusera och kommer mig själv med att sitta och le.

Bild 2017-10-18 kl. 11.06 #4

Min nya blus kommer från Hunky Dory. Jag köpte den på deras utförsäljning igår, ett fynd för 500 kr. Jag såg att det går att köpa den online, men där kostar den 1700 kr. Ibland har man tur!

IMG_0500Tänk att tre små rosa rosor kan betyda så otroligt mycket. De doftar dessutom ljuvligt! Jag vill att den här känslan jag har i kroppen ska stanna kvar för evigt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica Christensen

    Blir så löjligt glad av att läsa att du är lycklig och förälskad!! Du förtjänar att vara lycklig och älskad. Stor kram

      1. Malin

        Gud vad spännande!!! Hoppas det är en riktigt hunkig karl, en rejäl lång bred typ som kan svinga upp dig på ena axeln och bära iväg dig på romantiska äventyr!! ?