Angelica Lagergren

Med klängapan på stan

Igår var jag och Annika runt på massa presskontor och hälsade på. De har så kallade ”pressveckor” där journalister, stylister och influencers får gå runt och kika på deras varumärken. Star Studio sitter i samma hus där Annika har sitt kontor, så där hänger jag rätt ofta. Min favorit när det kommer till smycken är Emma Israelsson och hennes smycken finns hos Star. IMG_0472

Klängapan Chichen. Min klänning kommer från BikBok och bootsen från River Island. (adlink*) IMG_0465

Det blev en och annan macaron under dagen.

IMG_0495

Jag vill pyssla ihop armband till barnen från ett märke som heter Angel Bliss. På mitt långfinger ser ni en ring från Emma Israelsson, mer om den senare. IMG_0494

Barnen ska få armbanden idag när de kommer från förskolan.

IMG_0453

Vi fick naglarna fixade och målade hos Presskontakterna. Min gamla jobbarkompis Elin jobbar där, alltid lika trevligt att träffas och kramas och prata.

IMG_0457

Annikas fina naglar.

IMG_0460

IMG_0462

Jag ska testa att äta de här kosttillskotten från Lindarome. Den här ska vårda hyn inifrån och innehåller havsalger. Spännande!

IMG_0427

På Mildh press har de väldigt fina hyllor, såna skulle jag gärna ha hemma någonstans.        IMG_0475

Jag och Annika var förbi ett presskontor som heter Prince och kollade på kläder från Svea.

IMG_0479

IMG_0477

Fina skor!

IMG_0488Jag ÄLSKAR småkakor. Finns det nåt godare? Haha, ja. Såklart det gör. Men det är verkligen gott tycker jag.

IMG_0482Vi avslutade dagen med lite bubbel innan jag åkte iväg på middag. Och ja, ännu lite mer bubbel. Jag hade världens mysigaste kväll. Nu längtar jag efter barnen så mycket. Jag tror att vi ska bege oss till en lekpark när vi hämtat på förskolan. Här ute i Åkersberga skiner solen. Skönt med tanke på att den inte ens gick upp igår. Livets mörkaste dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Angelica Lagergren

      Jag syftade på att det var mörkt ute 🙂 Det var ju nån aska i luften, när jag åt frukost strax innan 09 var det som att det var mitt i natten.