Angelica Lagergren

Vem är det du dejtar?

Jag har sagt i Tvillingpodden (nytt avsnitt ute idag!) att jag har dejtat lite under sommaren. Vem eller vilka jag har träffat kan jag inte berätta här i bloggen. Jag har förändrats en hel del det senaste halvåret. Såklart! Att skilja sig har varit en livsomställning. Mitt livs största. Som jag skrivit förut var det som att någon drog undan mattan som jag stod på. Jag var trygg, stark och lugn och helt plötsligt kunde jag inte ens resa mig. Helt plötsligt fanns det ingen ork och ingen energi. Hur jag än gjorde för att stå stadigt ramlade jag bara ihop igen.

Jag har aldrig tidigare gråtit så mycket som jag gjort den här våren/sommaren. Men jag har heller aldrig känt mig så stark som jag gör nu. År 2017 kommer att gå till historien som livets värsta skitår. Det har hänt så mycket fruktansvärt det här året att jag någonstans känner att det får vara nog nu.

FullSizeRender 33

Att jag börjat dejta igen har också stört en del människor. ”Men hallå, din skilsmässa är inte ens igenom än!” och ”Hoppsan! Vad tycker Stefan om att du går på dejt så fort efter ert uppbrott?” är kommentarer och mail jag har fått. Jag kan inte svara på vad Stefan tycker om det, men han har ju gått vidare för länge sen. Samma dag som vi skickade in våra skilsmässopapper gick jag ut och kysste jordens vackraste man på en nattklubb. Konstigt? Ja! Härligt? Ja!

Jag har träffat ett par kloka, fina och bra män den här sommaren. Män som gett mig massa bra energi, kloka insikter och fina ord. Jag har flörtat ute på nattklubbar, dansat på borden och fått känna mig attraktiv och vacker. Jag har hittat tillbaka till den jag en gång var, fast i en bättre och klokare version. Den här skilsmässan har varit smärtsam, men nu när jag tittar i backspegeln var den för det bästa.

Jag träffar en speciell person just nu som får mitt hjärta att slå några extra slag. När hans namn dyker upp på skärmen på mobilen fladdrar det till i magen. Jag har ingen aning om vad som kommer att hända och jag känner heller ingen stress. Jag vill ta det lugnt och inte stressa fram något. Jag tar en dag i taget och är här och nu. Han får mig att må bra och alla människor förtjänar att få vara lyckliga och må bra. Att vara förälskad och nyfiken på en annan människa är den bästa känslan jag vet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. uppochhoppa/Sofia

    IHHHH!!!! Så underbart ch härligt och bästaste känslan. Så värd. Så klok. Att växa är fasen det bästa som finns. Att dela med någon speciell, det är inte dumt det heller. Kram!

  2. Emma

    Hej Angelica! Så härligt med kärlek, hur den än ser ut!
    Har en fråga ang skilsmässa som du gärna får skriva ett inlägg om eller prata om i podden. En av mina bästa vänner ska skilja sig, de har barn ihop och hennes blivande ex är tyvärr ett ashole…hur stöttar jag min vän på bästa sätt? Vi bor tyvärr inte så nära varandra så att jag kan finnas där för henne irl 🙁 Många kramar!

  3. Pethra

    Jag blir verkligen genuint glad för din skull, Angelica. Det värmer så gott att läsa detta och njut för det är du värd tusen gånger om! Kram

  4. L

    Hej!
    Ni pratade ju om barnuppfostran i dagens podd och jag kan verkligen rekommendera Pampers barnvagnspromenader. Kanske inte så mkt uppfostran men en hel del barnpsykologi, superintressant! Tusen tack för en bra podd ❤️

  5. Simona Alf

    Åh va härligt!
    Visste att fyrverkerierna skulle fyllas på och smälla av! Fyllas på och smälla av! Denna gång tar dom inte slut! Så smäll av dom ba!! all lycka är bra lycka! ?

  6. Felicia

    Screw alla översittare!! Vem bryr sig vad Stefan, läsare, vänner eller familj tycker? Inte de som ska leva ditt liv. Inte de som varje morgon ska vakna i din säng, gå upp o vara Alice o Filips mamma, inte de som ska driva ditt företag, hämta på förskolan, laga mat, städa o ta hand om ditt hus o samtidigt lyckas hantera alla känslor o omställningar i ditt huvud- den dagen de går i dina skor, DÅ får de ha en åsikt! Hoppas det är en underbar man som ger dig fjärilar i magen! Du förtjänar det bästa!

  7. Annika

    Underbart! du förtjänar all lycka och glädje! Så härligt att dejta och upptäcka en ny person. <3 Önskar dig all lycka, lyssna inte på negativa komentarer. Alla har rätt till kärlek i sitt liv. En ny kärlek betyder inte heller att han ska flytta in idag. Vem mår bra utan närhet och kärlek ? INGEN:. KÄrlek till barnen är en helt annan .
    Stor varm kram till dig!

  8. Agneta

    Hej, jag hoppas inte du tar åt dig av en negativ kommentar som från Maria i förra inlägget. Klart hon inte behöver tycka om din blogg, men så bittert och ohyfsat folk kan skriva. Varför gör dem det? Vett och etikett snälla människor. Nä, man behöver inte bara hylla bloggare , Men kan man inte framföra kritik på ett bra sätt, då tycker jag att man kan vara tyst, speciellt till en nyskild och lämnad småbarnsmamma. Kram

    1. Maria

      Varför man gör det? Ja, kanske för att man har följt en bloggare sedan år 2014 och har uppskattat bloggen tidigare men sett en enorm förändring senaste tiden (till det sämre, ur ett perspektiv där en blogg förväntas ha ett visst underhållningsvärde). Gud vad folk är lättkränkta.. man tar sig inte långt i livet på att vara konflikträdd och lättkränkt Agneta.

  9. Diana

    Lev livet som du vill, det ska du alltid göra. Alla som kommenterar illa är bara inte där, men hade de levt likadant liv hade de förstått, så är det alltid. 😀
    Ha en fin dag vackraste

  10. Sofia

    Jättekul att läsa sånna här inlägg Angelica! Men hoppas bara inte att du känner dig tvingad att dela med dig av sånt du inte vill pga av den kommentaren du fick igår. Vi är många som vill fortsätta läsa även om du inte delar med dig av såna personliga saker!