Angelica Lagergren

Fjärilar i magen

Jag är expert på att oroa mig i onödan. Måla upp en bild av hur saker och ting ska bli och kännas. Oftast, för att inte säga alltid så har jag oroat mig i onödan. Detta är något som jag behöver öva på att sluta göra. Idag föll en stor sten från mitt bröst, jag gjorde en sak som jag oroat mig över i veckor. Ja, kanske till och med månader. Nu är det gjort och det kändes så mycket bättre och lättare än jag trodde att det skulle göra. Jag vill säga till er vad det gäller, men det rör inte bara mig så jag kan inte säga mer än så. Nu känns det okej, faktiskt bra.

IMG_0354Igår var min lillebror hemma hos oss. Vi gick ut i skogen för att leta svamp. Jag hade ingen aning om att vi hade så mycket svamp så nära oss. Vi har alltid åkt iväg innan när vi ska plocka svamp, men så fanns det i skogen precis här vid huset.

FullSizeRender 31

Vi letade upp pinnar…

FullSizeRender 32

…så att vi kunde göra upp en eld och grilla korv.

FullSizeRender 33 kopia

Philip blev trött efter den kämpiga promenaden och ville sova.

IMG_0311

Pappa kom förbi och grillade med oss.

IMG_0276

Jag hittade en fjäril. <3 Jag ser den som ett bra tecken. Fjärilar i magen finns det gott om, men jag visste inte att de fortfarande flög fritt ute i skogen.

FullSizeRender

Lillebror och Alice på väg hem.

IMG_0367

Till middag blev det såklart svampsmörgåsar. Ett glas rött såhär när man lagar mat är ljuvligt tycker jag.

IMG_0372Vi satt uppe en stund och pratade innan vi sa god natt. Idag har vi varit i stallet och ridit. Jag tror aldrig att jag sett Alice så lycklig och fokuserad på samma gång. Jag visar bilder och en vlogg på det längre fram. Nu ska jag göra en kopp kaffe och kolla på Gåsmamman. Jag har bara ett avsnitt kvar. Båda barnen ligger och vilar, de var helt slut efter timmarna hos hästarna. Hoppas att ni har en lugn och skön söndag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ingela

    Apropå Marias kommentar har jag själv börjat läsa din blogg efter skilsmässan. Jag tycker den är varm, rolig och intressant, tankeväckande och bitvis sorglig. Som livet är 🙂 Givetvis måste du ta ansvar och kan inte skriva vad som helst om ditt dejtande och annat – livet innehåller ju mer att ta hänsyn till än att tillfredsställa vissas önskningar om skvaller och häftigt sex. Du gör det så bra och jag önskar dig all lycka ?

  2. Maria

    Hej! Som tidigare trogen bloggläsare måste jag tyvärr säga att din blogg har blivit såå tråkig… Tidigare var det en bjussig och mysig familjeblogg, o av förklarliga skäl är det inte det längre. Det har blivit ersatt av en opersonlig och tråkig text, vet att flera vänner till mig som har läst din blogg tidigare har slutat gå in lika ofta som tidigare. När du skriver saker som att det ”har hänt en sak men kommer inte säga vad” så tappar man intresset och du upplevs tråkig. Tidigare var du bjussig i sexhistorier mm och nu är det hyschpysch om du ens går på dejt?! Nää, tack för mig!

    1. Angelica Lagergren

      Hej Maria, vad tråkigt att du känner så. Jag förstår vad du menar till viss del. Det senaste halvåret har ju livet förändrats väldigt mycket. Från att ha varit en lycklig och trygg familj till att bli singel igen. Med två barn på halvtid. Det är ett annat liv nu. Ett liv jag inte valde. Och jag känner inte att jag vill skriva om dejtandet av respekt till de männen jag träffat under sommaren. De vill inte vara en del av min blogg och det måste ju jag respektera. 🙂 Hoppas att du hittar andra bloggar som ger dig det du vill läsa. Kram och tack för den här tiden!

      1. Maria

        Jodå, det finns bjussiga och roliga bloggar där man skriver om hur singellivet är – var naiv och trodde att din blogg skulle bli en sån blogg??

        1. Angelica Lagergren

          Men Maria, jag har ju blivit lämnad som du kanske förstått. Jag driver ju ingen klassisk ”singelblogg”.

      2. Erika

        Där vill jag flika in å skriva att jag idag är inne och läser varje dag men tidigare bara via instagram vi fick barn samtigit och jag separerade i april för mig ger din blogg mig styrka och sjukt mkt igenkännande så de där e en smaksak vissa gillade mer innan och vissa mer nu. Hejja dig! Kram Erika

    2. Malena

      Men Gud vad oförskämd du är. ingen har tvingat dig att läsa. Varsågod att hitta en annan blogg att läsa. Eller skriv en själv och var så där bjussig och härlig.

      Jag hittade bloggen av en slump precis i samband med separationen och tycker att den är väldigt personlig med både tuffa tankar vid en kris och små charmiga vardagshändelser.

      1. Maria

        Oförskämd? Det här är angelicas blogg som hon får in sin lön på. Hon är beroende av bloggläsarna för att det Skaffa runt. Hon borde vara tacksam för att hon får kritik/feedback, både positiv och negativ för att hon ska ha möjlighet att bli bättre..

        1. Angelica Lagergren

          Jag kan absolut ta emot feedback och kritik, det har jag inga problem med. 🙂 Det är nog lite mer HUR man skriver det.

      1. Rebecka

        Åh vad kul! Jag har också köpt mina därifrån och har inte sett någon innan som har likadana, fick betala massor i frakt men så värt, älskar dem!!!