Angelica Lagergren

Stora influencerpriset 2017

Igår var det prisutdelning av Stora influencerpriset 2017 ute på Marina Tower i Nacka. Jag och Jessica var som sagt nominerade till Årets varumärke. Ingen vinst den här gången, men vi är båda så stolta och glada över att få varit nominerade. Det var en rolig kväll men jag var tvungen att lämna tidigt för att åka hem till barnen. Vi träffade Johanna och Annika och åt middag och skålade i bubbel tillsammans innan galan. lagergren_stora_influencerpriset

Foto: Maria Wideman

Min klänning är designad av Frida Jonsvens. Jessicas kläder kommer från Lindex. Den där spetstoppen vill jag ha i både vitt och svart, så himla fin.

storainfluencerpriset_tvillingarna_lagergren

Foto: Maria Wideman

Det var Annika Norman som har stylade mig kvällen till ära. Så när jag lämnade festen lämnade jag även tillbaka hela min outfit som alltså bara är lånad. Mina skor är från Jimmy Choo och Jessicas från Skopunkten. Jag hade smycken från min favorit Emma Israelsson, jag ska kolla om jag hittar bättre bilder på ringarna. Jag tycker att det är väldigt smidigt att jobba med Annika inför fester och galor. Jag får hjälp med kläder och behöver inte köpa nytt hela tiden. Bra för miljön om inte annat.

storainfluencerpriset_jessica-lagergren

Foto: Maria Wideman 

Ibbe var med och det var väldigt roligt att han var Jessicas plus en. Jag längtar tills jag också får ta med mig en plus en på såna här tillställningar. Mysigt ju!

Nu ska jag fixa frukost till barnen. Mamma var barnvakt igår och hade nattat båda barnen i min säng. Det var otroligt mysigt att få krypa ner mellan barnen när jag kom hem. I morse vaknade de strax efter 06 och vi har redan hunnit leka massor. I morgon ska vi till stallet och rida, jag ser fram emot det. Men den som ser mest fram emot det är Alice. Hon är så peppad! Fler bilder från galan kommer under dagen.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hörde agg mtt hela galan var ett skämt. Att de bjöd på billigt bubbel och några popcorn – och att biljetterna kostade 700kr?!? Lika bra att inte vinna då priset är ett typ utskrivet worddokument…