Angelica Lagergren

En av många fördelar med eget

God morgon! Fredag hörrni, vad härligt! Jag och Jessica sitter på bussen på väg in till stan, väckarklockan ringde redan 05:20. Jag har redan hunnit med två koppar kaffe och svarat på massa mail. Det finns verkligen fördelar med att gå upp sådär tidigt. Sen jag började med KBT har jag börjat med en meditation i fem minuter varje kväll. Jag tänkte börja utöka den till 15 minuter. Jag är även sugen på att lägga in en kort meditation på morgonen. Jag vill att meditation ska bli lika självklart i mitt liv som att äta eller sova. Jag mår så mycket bättre i själen sen jag började med det. Jag känner mig mindre stressad nu.

IMG_9876

En av många fördelar med att driva ett företag som mitt och Jessicas, är att vi kan sitta lite var vi vill och jobba. Jag önskar att jag kunde säga att jag kunde sitta på samma ställe hela tiden och vara lika kreativ. Men för mig är det så himla bra att vi är flyttbara. Ett nytt favoritställe att sitta och jobba på är Gretas inne på Haymarket vid Hötorget. Allt går i rosa, mässing och marmor. Det finns vissa kriterier som måste uppfyllas för att jag ska tycka att det är ett bra ställe att jobba på. Det måste finnas uttag nära bordet så att jag kan ladda mobil och dator. Kaffet måste vara gott! Det är viktigt att ljudvolymen inte är för hög men det får heller inte vara helt tomt.

tvillingarna_lagergren_storainfluencerpriset

Ikväll är det dags för galan Stora Influencerpriset där jag och Jessica är nominerade i kategorin Årets varumärke. Väldigt spännande. Vi är glada och tacksamma över den nomineringen, det känns roligt! Annika och Johanna ska också dit., och Jessica tar med sig Ibbe. Det blir ett härligt gäng! För mig blir det ingen sen kväll, mamma ska vara barnvakt åt Alice och Philip.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hur tänker du ang såna tillfällen som ikväll och istället låta Stefan ha barnen en extra dag och att du hämtar de imorgon bitti?

    PS. Menar inte att Stefan kunde just ikväll utan jag menar denna typen av tillfällen då man faktiskt ör upptagen med något som inte kan flyttas till de barnfria dagarna och såna tillfällen gäller självklart för båda föräldrarna och hur du tänker runt de 🙂

    1. Sofia

      Nu var det inte min åsikt du efterfrågade ☺️ Men jag tänker att det är viktigt/bra/kul att andra släktingar får fortsätta utveckla sin relation till barnen även om man är skilt sig. Såklart vill man kanske inte lämna bort barnen när man har sina dagar för man har ju saknat dom osv, men tror det är jättenyttigt för barnen att vara själv med andra än bara mamma och pappa (så länge dom är trygga med dom personerna självklart) ☺️

      1. Anna

        Jag håller helt med, har inget att säga emot. Tycker de är superviktigt och menade inte att de är något man ska göra generellt utan de var verkligen menat som en allmän fråga.. i hur man (Angelica) tänker runt det. Sen får man komma hem och krypa ned med sina barn trots att man inte lagt de är kvalité det med.. som jag skrev innan så var de verkligen menat hur tankegångarna är runt de.. jag hoppas verkligen inte att frågan uppfattades som elak eller skuldbeläggande för de var absolut inte meningen :)!

        1. Sofia

          Jag tog det verkligen inte som att det var menat elakt. Tyckte bara det var kul att få säga vad jag tyckte! Haha ☺️ Ha en fin helg ☺️