Angelica Lagergren

Frida Jonsvens – drömklänningar!

Imorse mötte jag upp Annika som är min vän och stylist. Hon hade bokat in en tid med designern Frida Jonsvens. Jag och Jessica är nominerade till ”Årets varumärke” i Stora Influencerpriset och galan är på fredag. Jag hade en klänning lånad redan från Lindex, men jag kände mig inte helt hundra bekväm i den av flera olika anledningar. Hur som helst anlitade jag nu Annika och hon tyckte att vi skulle träffa just Frida Jonsvens. Jag har sett hennes klänningar på instagram och på massa bloggare/programledare i tv. Hennes klänningar är MAGISKA!

frida_jonsvens

Det var svårt att inte prova sig igenom alla hennes klänningar… Det fanns så himla många fina.

jonsvens_klanningEn riktig prinsessdröm i gammelrosa. Denna blev det inte den här gången.

lagergren_jonsvensSen testade jag den här som var så fin med bar rygg. Jag tycker verkligen om ärmarna på den här.

jonsvens_frida

Här ser man mer hur mycket rygg man visar.

glittrig_dress_jonsvensHade jag gått på en större gala, säg Oscarsgalan – ja då hade den här klänningen varit mitt val. Jag har aldrig tidigare haft på mig något som glittrar så mycket. Vacker!

fridajonsvens

Valet föll hur som helst på den här fantastiska skapelsen. Den passar perfekt på fredag känner jag. Dock tänkte jag nog ha ett par riktigt höga skor istället för strumpor, jag tror att det skulle lyfta min look en aning.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessan

    Jag gifte mig i somras. Det var Frida Jonsvens som designade och gjorde min klänning utifrån mina önskemål. Den blev så himla fin och jag kände mig som världens vackraste brud.

  2. Linda

    Åh herrejisses va du e vacker!!! Den gammelrosa klänningen måste du lova att bära NÅN gång i framtiden, men denna du valde passade ju eventet som handen i handsken! Underbart vacker!!!

  3. Agneta

    Jättefina klänningar. Du är jättefin och säkert världens bästa mamma till dina barn. Jag vet att du har en öppen blogg.. Men akta dig för mammamaffian. De kommer aldrig att få dig att må bra, för det är inte deras agenda. Vare sig det gäller New yorkresor , nappanvändning , förskolelämningar etc etc. Stäng öronen, lyssna på dina kompisar istället. Må så gott. Kram