Angelica Lagergren

Hos dig är jag underbar

Vilken dag! Jag sitter här hemma i soffan och är full av energi. Dagar som dessa är jag bara så himla stolt och glad över mitt och Jessicas jobb. Vi åt frukost och kollade på förhandsvisning av ”Ensam mamma söker” och där bokade vi in nya gäster till Tvillingpodden. Jag älskar att nätverka och planera för framtiden. Jag LÄNGTAR redan nu efter nästa avsnitt av ”Ensam mamma söker”. Det var SÅ roligt! De har verkligen hittat tre fantastiska mammor som man får följa.

IMG_9753

Vi tog såklart en bild med de roliga mammorna efter förhandsvisningen. Det ska tydligen bli mycket kärlek och passion den här säsongen. Härligt!

tvillingarnalagergren_jessica_andersson

Jessica Andersson är programledare för nya säsongen och det gjorde hon verkligen bra.

IMG_9763Förhandsvisningen var på hotell Downtown Camper vid Brunkebergstorg. Under sommaren har jag varit en hel del på TAK, Hobo och At Six, men helt missat att det här hotellet öppnade i september. Jag och Jessica ska sätta oss där någon dag i veckan och jobba. Det var fint och inspirerande där! De har byggt ett stort nät i taket där man ska kunna ligga och jobba (väntar tydligen på att besiktigas först, men sen!). Och man får låna skateboard om man vill och åka ute… Jag lånade en och åkte inne… Film finns på min senaste instastorie på instagram (angelicalagergren).

patrik_isaksson_tvillingpodden

Efter det tog vi min bil och åkte hem till ingen mindre än Patrik Isaksson. Vi träffade honom i somras på en spelning i Vaxholm. Då pratade vi efter spelningen och kom in på skilsmässa, delad vårdnad och barnuppfostran. Vi är så glada att Patrik ville gästa Tvillingpodden och fortsätta prata om det här med oss. Det blev ett roligt, fint och bra avsnitt tycker jag. Patriks avsnitt släpps måndagen den 23/10.

Barnen somnade redan vid halv åtta, de brukar vara extra trötta på måndagar. Jag längtar efter att få gå upp och krypa ner nära och höra deras andetag. Jag mår som bäst när de är hos mig och nu ska de vara här i två dagar. Men innan jag ska sova blir det någon timme i soffan. Jag har tänt ljus, gjort en kopp te och ska kolla på Gåsmamman. Bästa serien just nu, jag älskar den.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Vill inte vara pretto men om ni ska spela in avsnitt behöver ni ju svänga er med rätt uttryck. Det heter gemensam vårdnad och ensam vårdnad. Inget annat! Kram

    1. Angelica Lagergren

      Jag har alltid haft svårt för det där, haha. Samma sak med ekonomi. Men jag fattar ju såklart att du har rätt! 🙂