Angelica Lagergren

Ensam mamma söker

God morgon! Äntligen måndag och en ny vecka. (och nytt avsnitt av Tvillingpodden såklart!) Jag och Jessica börjar vår måndag med att gå på en pressfrukost för ”Ensam mamma söker”. Vi fastnade dock i bilköer, så jag hoppas att vi kommer i tid. Istället för att hetsa upp mig när jag fastnar i köer sätter jag på hög musik och sjunger med istället. Det spelar ju liksom ingen roll att jag sitter och svettas, svär och blir på dåligt humör. Det är ju faktiskt bara jag som påverkas av det och då sätter jag tonen för resten av dagen. Det som inte går att påverka är ingen idé att lägga massa dålig energi på tycker jag.

angelicalagergren

När Jessica gick och betalade parkeringen passade jag på att ta selfies…

skidor_lagergren

… och gå igenom gamla bilder i mobilen. Den här dagen uppe i Romme var så rolig! Jag hade på mig mammas gamla overall från 80-talet.

koh_lanta

Fint minne från Koh Lanta!

lagergren_gravidGravid med Alice. Här minns jag att jag tyckte att magen var enorm! Jag önskar er en fantastisk måndag, bästa ni.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. H

    1- jag ÄLSKAR din blogg och insta. följer flitigt, heja dig 🙂 2. såg att ni gör 150de avsnittet av tvillingpodden tillsammans med Patrik Isaksson och det slog mig- vilket grymt snyggt par ni skulle va!! ville bara säga det. ser fram emot nästa poddavsnitt, kram!

  2. Josefine

    Ha finaste dagen finisar!

    Alltså gud va roligt om du skulle va med i Ensam Mamma Söker Angelica! Fast det skulle nog inte va hanterbart med alla som skulle söka hahaha poppis hot mama 🙂 PUSS