Angelica Lagergren

Jeans från topp till tå

Idag kör vi jobb hemifrån Jessica. Dels ska vi spela in ett avsnitt av Tvillingpodden, men vi håller också på och plåtar inför ett samarbete som både jag och Jessica gör. Jag har på mig jeans från topp till tå. Jeansen köpte jag i New York på Sevens for all mankind och skjortan är från Ellos.

IMG_9419

Jag försökte hitta nåt av alla tunna, fina halsband som jag har köpt… men de är spårlöst borta. Allihopa. Jag borde ha någon bra förvaring hemma för smycken, nu försvinner de bara. IMG_9422

Nu ska vi köra igång med plåtningen. Jessica har bakat fröknäcke som ska plåtas och sen avnjutas. Jag älskar fröknäcke med flingsalt på. Jag känner mig glad efter kvällen med Jessica igår. Vi satt och skrev ner massa roliga förslag till vårt nya projekt. Några av er har redan listat ut vad det är vi håller på med och ja, vi skriver en barnbok. Det är en dröm vi båda haft länge och det känns så kul att äntligen vara igång.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    På tal om att förvara smycken… jag köpte på Designtorget liket en klänning med olika fack och hängare på. Det är alltså en smyckesförvaring med formen som en klänning typ, som hänger i en galge. Så ja har den i min garderob. Smart å tar lite plats ??
    (Hoppas du förstod min dåliga förklaring) tack för en bra podd å blogg ❤️

    1. Angelica Lagergren

      Men tack!!! Haha, jag har panik över håret. Jag har aldrig väntat såhär länge med att gå till frisören. Kram

    1. Angelica Lagergren

      Hej Sara, jag har vägt ungefär samma hela sommaren. Det är nog olika vinklar bara som gör det. Kram A