Angelica Lagergren

Springa i ren panik

Jag och Jessica tog precis bussen hem från stan och när vi kom fram till förskolan skrek Jessica: ”PODDMICKARNA FÖR I HELVETEEEE!”. Då hade hon tyvärr glömt vår resväska med poddmickarna på bussen… Det var bara för mig att springa ner till slutstationen och vifta och hoppa för att inte få chauffören att köra iväg. Som tur var stannade han mitt på vägen och jag kunde hoppa på och hämta vår väska. Tur!

tvillingarna_lagergren_mama-768x1024

Hon är gullig den där twinnie, men ganska klantig.

soren_olsson

Vår lunch idag med Sören Olsson var så himla trevlig och inspirerande. Vi åt på Paraden som ligger vid Karlaplan. Alla tre åt samma vegetariska rätt med svamp och potatis i någon form av rullar, jag önskar att jag kunde laga sån mat själv. För mig blir det mest broccoli, halloumi och en hel del lax. Det är länge sen jag kände mig såhär peppad på att dra igång ett nytt projekt. Jag och Jessica ska sätta oss ikväll när Elsa har somnat och dra igång på riktigt. Barnen är hos Stefan (kommer tillbaka till mig i morgon igen) så jag sover nog hos Jessica. Det här med att vara ensam är inte alls min grej. Jag vet att jag borde öva på det, men nej. Just nu mår jag inte bra av det, jag får helt enkelt öva på det längre fram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Man behöver inte kunna allt eller öva på allt hela tiden. Allting har sin tid och måendet går ju i vågor för alla människor. Du är bra som du är, både så det räcker till och blir över. Du verkar vara en väldigt kärleksfull och kännande person, det är fint tycker jag. Tack för att du delar med dig av dina toppar och dalar. All lycka till dig! Kram!

  2. Linnea

    Åh jag gissar att ni ska skriva en barnbok? Gud va det känns som ett klockrent projekt för er! Kör hårt! <3 <3

  3. Olivia

    Jag körde ut från Favvan precis när du sprang över mot bussen. Förstod ingenting vad du höll på med, haha 🙂 skönt att du fick tag på dem <3