Jag kommer nog gifta mig innan Jessica – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Jag kommer nog gifta mig innan Jessica

Haha, jag ÄLSKAR att jobba med Jessica. Hon är min favoritkollega genom alla tider. Det känns sjukt lyxigt att få ha henne som tvilling, granne och jobbarkompis. Vi mediterade på lunchrasten och när vi var klara pratade vi om vilka tankar som kom och gick. Vi tänkte på helt olika saker… Hon tänkte på jobbrelaterade grejer och när rösten under meditationen sa “framtid” kom bröllop upp i mina tankar. Konstigt kanske. Jag är ju inte ens skild än. Men jag vet att jag vill gifta mig igen, om jag träffar den rätta. Om jag får bli sådär himlastormade kär. Om jag får massa fjärilar i magen igen. Det vore så härligt! Och drömma, det får man ju faktiskt aldrig sluta göra.

Jessica sa: “Lägg av! Du kommer förmodligen gifta dig innan mig. Du kommer gifta dig för andra gången innan jag ens gift mig en gång. Och ta mitt bohemiska tema”. Och nej, så tror jag inte att det blir. Hon kan vara lugn. Men jag kommer förmodligen inte ha ett stort slottsbröllop med klädsel frack igen. Eller, det kommer jag inte att ha.

0f43e4ec1ccdf8600b52ffc6350bb866

Så fin bild. Jag hittade alla bilder på Pinterest, det var så länge jag sen jag var inne där och letade inspiration. Där kan man ju verkligen fastna om man inte bestämmer en tid man ska sitta där. Jag skulle kunna lägga hur mycket tid och pengar som helst på inredning hemma.

37fbbc822aa33ab4d583a8ad7ff76e87

Bohemiskt!

f30c6cdc69eceafc77614531d57ed87d

Blommor i håret är fint.

3fc07872e35600b3bb76fdffc258ede4

05c53ba58ee22991f0510fd7955beb37

62687079efb3a7d4b1d9e7df8a7e0cf5

a7ab77dbd7ca29102114670486c528df

Tänk att få vara sådär kär. Att få bli älskad och känna att man blir accepterad för precis den man är. Utan att behöva ändra på sig, eller vilja ändra på något hos den andra. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Jag ser ljust på framtiden. Jag vill tro på kärlek och tillit. Jag vill tro på att man kan leva tillsammans med en annan människa och känna sig trygg, lugn och lycklig. Att få somna nära i någons famn och känna sig totalt avslappnad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Jag trodde jag hittat den människan men det tog mig 25 år att vakna upp och inse att någon som vill veta varje detalj av en händelse utan minsta intresse för hur den påverkat dig och kallat dig en fet kossa och andra elaka saker inte är den personen. Tyvärr är han far till mina barn och jag har dessutom försörjt honom hela livet, men självklart är det alltid han dom gör allt. Nej, nu är mina barn vuxna och jag vill leva det liv jag vill. Men han vägrar att skiljas – vad kan jag göra? Någon som vet?

  1. Lina

   Man behöver inte samtycke från partnern för att skiljas, du kan ansöka själv. Eftersom barnen är vuxna blir det ju heller ingen vårdnadstvist.

 2. Sofia

  En gång när jag var på föreläsning sa föreläsaren att man bara älskar sin partner till 90% (har för mig att det var 90% men det är egentligen inte så viktigt) och resten av procenten måste man kunna acceptera. Man kan alltså inte älska allt med sin partner men man måste acceptera resten också. Viktigt tycker jag, för man ska inte behöva ändra sin personlighet för någon annan utan istället hitta någon som accepterar en för den man är! Och det kommer du göra en dag Angelica, det är jag säker på 🙂

  1. Jannie

   Intressant input Sofia! Tror också att äktenskap och förhållanden i allmänhet handlar till stor del om att acceptera den andra. Har ett citat som jag tycker är så bra och som jag skrivit på flera bröllopskort då bekanta börjat gifta sig haha!

   Något i stil med att “ett perfekt äktenskap handlar inte om att det perfekta paret kommit samman utan om att ett imperfekt par lärt sig gilla varandras olikheter”. Och det är ju nåt man lär sig, att gilla den andres olikheter, och kräver likväl mycket träning!