En sak jag lämnat utanför bloggen – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

En sak jag lämnat utanför bloggen

Jag bestämde när jag började i KBT att jag skulle lämna den delen av mitt liv utanför bloggen. Att det skulle få vara en privat sak som jag kunde utvärdera (om jag vill det då) när jag varit där i 15 veckor. Jag önskar så att jag redan nu kunde dela med mig, för det är minst sagt fantastiskt. Men, jag ska hålla mig till vad jag lovande mig själv där i början… Så därför kommer jag inte skriva mer ingående om det nu. Jag går i alla fall en gång i veckan och det är på riktigt ett av mina livs bästa beslut. Wow! Jag är så glad och det känns som jag är på rätt väg i livet. Skönt!

FullSizeRender 30 kopia

Innan min KBT-timme hann jag sitta ner med Jessica på söder i Stockholm och ta en kopp kaffe. Hon skulle på ett event med Desenio höll i, som jag tyvärr missade. Men det finns ingenting (förutom sjuka barn såklart) som kan få mig att ställa in min KBT. Det känns så viktigt för mig att fullfölja det jag påbörjat och börjar jag avboka/försöka styra om är det lätt att jag tappar fokus. Och nu är det fullt fokus på mig och mitt mående som gäller.

IMG_9004

Vi tog bilen in i morse och avverkade flera bra låt efter varandra. Jag älskar den här med Robbie Williams. “Love My Life”. Den passar bra in just idag. Nu ska jag, Jessica och Elsa hem till mamma på middag. Hon bjuder på libanesisk mat från Beirut. Kanske världens godaste mat. Och i morgon är det fredag och min helg med kidsen. Lycka, lycka, lycka! <3 Det blir fredagstacos, såklart! Och på lördag blir det mys med bästis. Jag tror att det kommer att bli en lugn och skön helg med massa kärlek, precis vad jag behöver.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Simona Alf

  Självklart ska du hålla de för dig själv! Skönt att slippa höra allas kommentarer om allt.
  Hoppas din fyverkerilåda har fyllts på och att du avfyrat några 😍

 2. Tania

  Utan att avslöja om din KBT. Men kan du inte berätta vad det är? Om man jämför med att gå hos en “vanlig” psykolog? 😊

 3. Karin

  Något får man väl hålla för sig själv. Du är (utan att känna dig ens) fin och smart och ärlig rakt igenom. Dessutom har du även ett vackert yttre. Hoppas att du alltid kommer att förbli så. Många kramar från Karin.