Angelica Lagergren

Lycklig är bara förnamnet på vad jag är

Igår var en riktigt, riktigt bra dag. Bra möten avlöste varandra och nu är jag full av energi och inspiration. Lunchmötet kommer jag berätta mer om längre fram, men där såddes ett frö till en dröm jag haft hela livet. Lycklig är bara förnamnet! Jag känner mig så himla pirrig. Jag mötte upp Annika på Wienercaféet och vi satt där och jobbade under eftermiddagen. Johanna kom förbi och kramades med oss en snabbis. Hon är en sån där människa som lyser upp ett helt rum och sprudlar av energi. Hon gör mig glad. <3

FullSizeRender 2

Puss!FullSizeRender 5

Jag och Johanna. FullSizeRender 6

Att ha möjligheten att sitta såhär på ett café mitt inne i stan och jobba är underbart. Jag älskar livet som frilansare. För mig är det viktigt att lägga upp en plan för dagen, annars blir det lätt att jag jobbar lite med flera saker samtidigt. Jag och Annika la upp en plan för hösten hur vi ska jobba och den känns bra.

IMG_8730

Vi tog en promenad i regnet till Annikas kontor och bytte om för att äta middag på Kasai. Har ni inte varit där vill jag verkligen tipsa er om det stället. Allt vi åt (massa smårätter) smakade ljuvligt. Bäst var savoykålen, den smakade som en dröm.

IMG_8735

Efter middagen gick vi ner en trappa och där var det fest och dans. Det kommer in massa rolig underhållning under kvällen. Dansare, män med saxofoner och akrobater. Riktigt kul! När jag har varit där innan har det varit mer folk där, men det kan ju ha att göra med att det var helgen innan löning. Johanna och Rickard slöt upp och dansade med oss också. Idag ska jag fixa här hemma. Jag har en hög med ren tvätt som inte kommer att flyga in i garderoben av sig själv… Men först – en långpromenad vid havet med musik i öronen. Jag behöver sortera mina tankar som just nu är lite överallt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.