Angelica Lagergren

Säg upp dig!

Vi hade en supermysig födelsedagsmiddag hemma hos Jessica i lördags som blev ganska lugn. Jag behöver ta tag i det här med kamera igen, min gick ju sönder i Grekland, för mobilbilderna blir inte alls bra i mörkret. Jag tog i och för sig inte så många bilder heller, jag valde att lägga undan mobilen och njuta istället. Något jag faktiskt har blivit bättre på. Här och nu.

IMG_8148

Min bästa vän Andy och jag dansade lite i soffan.

145_tvillingpoddenMaria sov kvar och sjöng för mig på morgonen när jag fyllde år. Väldigt mysigt! Hon och Ibbe (Jessicas kille) är gäster i veckans avsnitt av Tvillingpodden som släpptes i morse. De pratar om sina jobb, Maria jobbar på Mix Megapol och Ibbe jobbar med reklamfilm på Filmic Art. De ger sina bästa tips när det kommer till karriär och vi kommer även in på ämnet relationer. Hur får man egentligen en sån att fungera? Varför väljer Ibbe och Jessica varandra varje dag? Det och mycket mer i veckans avsnitt av Tvillingpodden. Vi finns på itunes, acast och i din poddapp.

16708171_10158411950975389_3165588203447917111_nNu är jag strax framme på LOPPI-kontoret för måndagsmöte och jobb. Jag och Jessica ska på möte hos Lindex showroom i eftermiddag. Spännande!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.